Kiwi- eta sagar-konpotaz betetako oilasko-bularkia kafezko ozpin-olioarekin

  • 5275 bisita
Zailtasuna
Zailtasun ertaina
Denbora
30 minutu baino gutxiago
Kiwi- eta sagar-konpotaz betetako oilasko-bularkia kafezko ozpin-olioarekin

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Sagarrak zuritu eta haziak kenduko dizkiegu. Ondoren, kiwia ere zurituko dugu, eta guztia batera egosiko dugu, marmelada lodia lortu arte. Gatz-puntua eman eta oliba-olioa gehituko diogu. Ondoren, uzten utziko dugu. Bularkiak xerra finetan moztu eta ireki egingo ditugu, sagar- eta kiwi-marmeladarekin bete ahal izateko. Ondoren, biribilkatu eta zilar-paperez bilduko ditugu, eta 15 minutuz labean erreko ditugu, 180 ºC-tan. Erreta daudenean, oilaskoa xerra loditan ebaki, gatz-piperrez ondu, eta zartaginean gorrituko dugu. Muntatzeko plateraren gainean ipiniko dugu, askotariko urazen entsaladaz osatuko dugu, eta kafezko ozpin-olio saltsa gehituko diogu. Kafezko ozpin-olioa egiteko, fruitu lehor txigortu eta txikituak oliba-olio birjin estrarekin, koilaratxo kafe pare batekin, jerez-ozpinarekin eta gatz apur batekin nahasiko ditugu.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 2 Eusko Label oilasko-bularki xerratann
  2. 2 kiwin
  3. 2 Golden Natur sagarn
  4. 50 g azukren
  5. 4 g gatzn
  6. 2 g piperbeltzn
  7. 100 g askotariko urazakn
  8. 40 g fruitu lehor txigortun
  9. 30 ml oliba-olio birjina estran
  10. 10 ml jerez-ozpinn
  11. 5 ml kafen
  12. 2 g gatzn

sReceta online en: