Konferentzia udareak ardotan mascarpone gazta krematsuarekin

  • Postrea
  • 0 View visita
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
1 eta 2 ordu bitartean
Konferentzia udareak ardotan mascarpone gazta krematsuarekin

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Udareak zurituko ditugu azal-kentzeko batekin. Udare zurituak araba errioxako ardotan egosiko ditugu, eztia, mendafin adartxo batzuk eta limoia jarrita. 60 bat minutu egosita daudenean, egosketa-uretatik aterako ditugu. Egosketa-ura urrituko dugu kazolan su bizian, ia gozoki bihurtu arte. Mascarpone gazta izozki krematsu pixka batekin batera zerbitzatuko dugu Platera bukatzeko egosketa-uraren parte batekin dekoratuko dugu, hoztutakoan, eta arbendol laukitxo batzuekin (arbendol xigortua eta zatitua, azukrea gozokitu eta ondoren pastizatuta) Izozki krematsua egiteko Irabiatuko dugu mascarpone gazta arrautza-gorringoarekin, azukrearekin eta muntatzeko esnegainarekin, azukre gehiago edo gutxiago erantsiz norberaren gustuaren arabera. Kristalezko ontzi batean sartuko dugu izozkailuan 2 orduz, aldian behin eraginez, kristaldu gabe gogor dadin.

Osagaiak (4 personas)

  1. -4 madari ale
  2. -250 ml araba errioxako ardo ondu
  3. -250 ml ur
  4. -100 g ezti
  5. -Limoi-azala
  6. -Mendafina
  7.  
  8. Mascarpone-krematsua egiteko:
  9. -300 g mascarpone gazta
  10. -70 g azukre
  11. -70 g esnegain
  12. -Arrautza gorringo bat
  13. -½ limoi

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/