Konferentzia udareak ardotan mascarpone gazta krematsuarekin
- Postrea
- 0 View visita
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 1 eta 2 ordu bitartean

Prestaketa
Udareak zurituko ditugu azal-kentzeko batekin. Udare zurituak araba errioxako ardotan egosiko ditugu, eztia, mendafin adartxo batzuk eta limoia jarrita. 60 bat minutu egosita daudenean, egosketa-uretatik aterako ditugu.
Egosketa-ura urrituko dugu kazolan su bizian, ia gozoki bihurtu arte.
Mascarpone gazta izozki krematsu pixka batekin batera zerbitzatuko dugu
Platera bukatzeko egosketa-uraren parte batekin dekoratuko dugu, hoztutakoan, eta arbendol laukitxo batzuekin (arbendol xigortua eta zatitua, azukrea gozokitu eta ondoren pastizatuta)
Izozki krematsua egiteko
Irabiatuko dugu mascarpone gazta arrautza-gorringoarekin, azukrearekin eta muntatzeko esnegainarekin, azukre gehiago edo gutxiago erantsiz norberaren gustuaren arabera.
Kristalezko ontzi batean sartuko dugu izozkailuan 2 orduz, aldian behin eraginez, kristaldu gabe gogor dadin.
Osagaiak (4 personas)
- -4 madari ale
- -250 ml araba errioxako ardo ondu
- -250 ml ur
- -100 g ezti
- -Limoi-azala
- -Mendafina
- Mascarpone-krematsua egiteko:
- -300 g mascarpone gazta
- -70 g azukre
- -70 g esnegain
- -Arrautza gorringo bat
- -½ limoi
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
