Kuiatxo-ravioliak cherry konfitatuekin
- 7403 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 291 15%
- Azukreak
- 6,85g 8%
- Koipeak
- 22,57g 32%
- Koipeak saturatuak
- 9,88g 49%
- Gatza
- 1,30g 22%
Prestaketa
Errezeta begano honetan, zorrotxoak kuiatxo-xerrekin eginda daude, pastazko raviolia ordezteko. Hori bai, betegarriak ezin du falta, ziazerba eta gazta beganoarekin egindako nahastea.
Tomateak konfitatzeko, nahastu labera ontzi batean oliba-olioa, ozpin baltsamikoa, gatza eta piperbeltza. Gehitu tomateak, zuritutako baratxuriak eta ezkaia, eta sartu labean 20 minutuz 190 ºC-tara.
Hasi ravioliak prestatzen, kuiatxoa mandolina batekin zerrendatan moztuz, eta gehitu gatza xerrei. Estali sukaldeko paperarekin eta utzi lehortzen 5-10 minutuz.
Betegarria egiteko, ontzi batean, nahastu gazta, pestoa eta xehatutako ziazerbak.
Ezarri 2 kuiatxo-zerrenda gurutze-forman, bota betegarriaren 1 koilarakada kuiatxoaren erdian eta tolestu muturrak. Errepikatu prozesua gainerako kuiatxo eta betegarriarekin.
Atera tomateak labetik eta jarri raviolien gainean, raviolien itxitura behera begira geratzen dela. Bota oliba-olioa, gatza eta piperra. Sartu labean beste 20 minutuz, eta zerbitzatu albahaka freskoarekin.
Egokia dieta beganoetarako
Nutrizio-propietateak. Gazta beganoaren koipe eta koipe-azido saturatuak, eta tomatearen eta kuiatxoaren zuntza, antioxidatzaileak, azido folikoa, potasioa edo C bitamina nabarmentzen dira.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 400 g kuiatxo
- 150 g arraspatze beganoa
- 150 g espinaka
- 50 g pesto beganoa
- 5 ml oliba-olio birjina estra
- 1 pizca gatz
- 1 pizca piperbeltz beltza
- 1 pizca albaka freskoa
Tomates cherry confitados
- 500 g cherry tomatea
- 3 dientes baratxuria
- 50 ml oliba-olio birjina estra
- 20 ml ozpin baltsamikoa
- 1 pizca gatz
- 1 pizca piperbeltz beltza
- 1 pizca ezkai freskoa
sReceta online en:
