Kuiatxo-ravioliak cherry konfitatuekin

  • 7416 bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Prezio
Prezio
Kuiatxo-ravioliak cherry konfitatuekin

Descargar

kcal
291 15%
Azukreak
6,85g 8%
Koipeak
22,57g 32%
Koipeak saturatuak
9,88g 49%
Gatza
1,30g 22%
5/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Errezeta begano honetan, zorrotxoak kuiatxo-xerrekin eginda daude, pastazko raviolia ordezteko. Hori bai, betegarriak ezin du falta, ziazerba eta gazta beganoarekin egindako nahastea. Tomateak konfitatzeko, nahastu labera ontzi batean oliba-olioa, ozpin baltsamikoa, gatza eta piperbeltza. Gehitu tomateak, zuritutako baratxuriak eta ezkaia, eta sartu labean 20 minutuz 190 ºC-tara. Hasi ravioliak prestatzen, kuiatxoa mandolina batekin zerrendatan moztuz, eta gehitu gatza xerrei. Estali sukaldeko paperarekin eta utzi lehortzen 5-10 minutuz. Betegarria egiteko, ontzi batean, nahastu gazta, pestoa eta xehatutako ziazerbak. Ezarri 2 kuiatxo-zerrenda gurutze-forman, bota betegarriaren 1 koilarakada kuiatxoaren erdian eta tolestu muturrak. Errepikatu prozesua gainerako kuiatxo eta betegarriarekin. Atera tomateak labetik eta jarri raviolien gainean, raviolien itxitura behera begira geratzen dela. Bota oliba-olioa, gatza eta piperra. Sartu labean beste 20 minutuz, eta zerbitzatu albahaka freskoarekin. Egokia dieta beganoetarako
Nutrizio-propietateak. Gazta beganoaren koipe eta koipe-azido saturatuak, eta tomatearen eta kuiatxoaren zuntza, antioxidatzaileak, azido folikoa, potasioa edo C bitamina nabarmentzen dira.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 400 g kuiatxo
  2. 150 g arraspatze beganoa
  3. 150 g espinaka
  4. 50 g pesto beganoa
  5. 5 ml oliba-olio birjina estra
  6. 1 pizca gatz
  7. 1 pizca piperbeltz beltza
  8. 1 pizca albaka freskoa

Tomates cherry confitados

  1. 500 g cherry tomatea
  2. 3 dientes baratxuria
  3. 50 ml oliba-olio birjina estra
  4. 20 ml ozpin baltsamikoa
  5. 1 pizca gatz
  6. 1 pizca piperbeltz beltza
  7. 1 pizca ezkai freskoa

sReceta online en: