Magdalenak ahabiekin irinik eta azukrerik gabe

  • 0 View bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Magdalenak ahabiekin irinik eta azukrerik gabe

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Datilak baso batean ipiniko ditugu, ur txorrotada batekin (estali gabe), eta mikrouhinean sartuko ditugu indar betean 4 minutuz. Ura kendu. Ongi irabiatuko ditugu garbantzu egosiak. Gainerako osagaiak gehituko ditugu, ahabiak ez beste, eta berriz irabiatu ongi-ongi. Ahabiak bota, eta ongi banatuko ditugu ore guztian. Aurrez koipeztatuko ditugun magdalena-moldeak bete, eta labean sartuko dugu 200 gradura 20 minutuz. Ongi eginak daudela egiaztatuko dugu; labetik atera, eta grisela batean utziko ditugu hozten.

Osagaiak (8 pertsonak)

  1. 400 gramo garbantzu egosi
  2. 125 gramo datil hezurrik gabe
  3. 3 arrautza
  4. 50 gramo olo maluta
  5. 5 koilarakada EROSKI oliba olio birjina estra
  6. koilarakadatxo bat banilla estraktu
  7. legami zorro bat
  8. 70 gramo ahabi

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/