Magdalenak ahabiekin irinik eta azukrerik gabe
- 0 View bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora

Prestaketa
Datilak baso batean ipiniko ditugu, ur txorrotada batekin (estali gabe), eta mikrouhinean sartuko ditugu indar betean 4 minutuz. Ura kendu. Ongi irabiatuko ditugu garbantzu egosiak. Gainerako osagaiak gehituko ditugu, ahabiak ez beste, eta berriz irabiatu ongi-ongi. Ahabiak bota, eta ongi banatuko ditugu ore guztian. Aurrez koipeztatuko ditugun magdalena-moldeak bete, eta labean sartuko dugu 200 gradura 20 minutuz. Ongi eginak daudela egiaztatuko dugu; labetik atera, eta grisela batean utziko ditugu hozten.
Osagaiak (8 pertsonak)
- 400 gramo garbantzu egosi
- 125 gramo datil hezurrik gabe
- 3 arrautza
- 50 gramo olo maluta
- 5 koilarakada EROSKI oliba olio birjina estra
- koilarakadatxo bat banilla estraktu
- legami zorro bat
- 70 gramo ahabi
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
