Makarroiak barazki-saltsarekin
- 2888 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 568 28%
- Azukreak
- 14,00g 16%
- Koipeak
- 15,00g 22%
- Koipeak saturatuak
- 4,00g 24%
- Gatza
- 0,00g 14%
Prestaketa
Zuritu eta zatitu barazkiak zati txikitan (tipula, porruak, azenarioa, piperra, tipulina eta barrengorriak).
Erregosi barazkiak zartagin sakon batean, olioba-olio koilarakada pare batekin, biguntzen diren arte.
Gaineratu birrindutako tomatea, gatz pittin bat, piperbeltz zuria, oreganoa eta albaka-hosto batzuk. Prestatu 15 minutu inguruz, barazkiak samurrak egon arte. Beharrezkoa bada, egosketaren erdian, ur pixka bat gehitu.
Irabiagailua erabiliz, irabiatu saltsa.
Ur askorekin betetako lapiko batean, eta irakiten jarrita, makarroiak egosi prest egon arte. Iragazi eta nahastu makarroiak saltsarekin.
Zerbitzatu hautseztatutako Parmako gatz pixka batekin.
Plater bete-betea da: zereal integrala, kalitatezko proteina, barazki anoa eta gantz osasuntsua ditu. Pasta integrala erabiliz gero, zerealaren zati guztiak aprobetxatzen dira, eta horrek proteina, zuntz, bitamina eta mineralen ekarpena handitzen du.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 400 gr pasta integrala
- 1 Unidad tipula
- 1 Unidad porrua
- 2 Unidades azenario
- 1 piper horia
- 100 gr. kuiatxo
- 150 gr. barrengorri
- 30 ml oliba-olio birjina estra
- 200 gr. tomate birrindua
- piperbeltz
- oregano
- albaka freskoa
- 75 gr gazta parmesano birrindua
sReceta online en:
