Meloi-entsalada, mendafinezko ozpin-olioarekin eta olo-kurruskariarekin

  • 5708 bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Prezio
Prezio
Meloi-entsalada, mendafinezko ozpin-olioarekin eta olo-kurruskariarekin

Descargar

kcal
212 11%
Azukreak
12,10g 14%
Koipeak
12,80g 18%
Koipeak saturatuak
3,78g 19%
Gatza
0,58g 10%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

1.- Zuritu meloia, eta kendu haziak; ebaki falkatan 2.- Prestatu ozpin-olioa, osagai guztiak irabiagailuan nahastuz, harik eta emultsionatuta geratu arte 3.- Mazeratu meloia ozpin-olioaren erdiarekin, eta, bien bitartean, prestatu olo-kurruskaria 4.- Txigortu olo-malutak kanelarekin zartaginean, harik eta gorritu arte 5.- Ebaki sagarra xafla finetan 6.- Muntatu entsalada kimu-geruza txiki batekin, meloiarekin, sagar berdearen xafla batzuekin eta modu errustikoan zatituriko ahuntz-gaztarekin. 7.- Gehitu olo-kurruskaria, geratu den ozpin-olioa eta mendafin-orritxo batzuk apaintzeko

Osagaiak (4 pertsonak)

Vinagreta

  1. 3 oliba-olio birjina estra
  2. 1 lima
  3. 1 gatz
  4. 1 piperbeltz ehotu berria

Crujiente de avena

  1. 2 olo-malutak

sReceta online en: