Meloi-entsalada, mendafinezko ozpin-olioarekin eta olo-kurruskariarekin
- 5708 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 212 11%
- Azukreak
- 12,10g 14%
- Koipeak
- 12,80g 18%
- Koipeak saturatuak
- 3,78g 19%
- Gatza
- 0,58g 10%
Prestaketa
1.- Zuritu meloia, eta kendu haziak; ebaki falkatan
2.- Prestatu ozpin-olioa, osagai guztiak irabiagailuan nahastuz, harik eta emultsionatuta geratu arte
3.- Mazeratu meloia ozpin-olioaren erdiarekin, eta, bien bitartean, prestatu olo-kurruskaria
4.- Txigortu olo-malutak kanelarekin zartaginean, harik eta gorritu arte
5.- Ebaki sagarra xafla finetan
6.- Muntatu entsalada kimu-geruza txiki batekin, meloiarekin, sagar berdearen xafla batzuekin eta modu errustikoan zatituriko ahuntz-gaztarekin.
7.- Gehitu olo-kurruskaria, geratu den ozpin-olioa eta mendafin-orritxo batzuk apaintzeko
Osagaiak (4 pertsonak)
Vinagreta
- 3 oliba-olio birjina estra
- 1 lima
- 1 gatz
- 1 piperbeltz ehotu berria
Crujiente de avena
- 2 olo-malutak
sReceta online en:
