Odolki-hasierakoak errege-sagar konpotarekin eta SeleQtia onddoekin

  • 4623 bisita
Zailtasuna
Zailtasun hasiberrientzat
Denbora
1 eta 2 ordu bitartean
Odolki-hasierakoak errege-sagar konpotarekin eta SeleQtia onddoekin

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Sagarra zuritu eta dado txiki-txikitan moztuta zartagin batean salteatuko dugu konpota egin arte. Gero, hozten utziko dugu eta ardo gozoan bustitako mahaspasa batzuk, txigortutako pinazi zatituak eta arrautza baten gorringoa botako dizkiogu eta arroz-odolkiarekin nahastuko dugu dena. Bolatxoak egin eta hozkailuan sartuko ditugu 15 minutuz, trinkotzeko. Odolki-bolatxoak aurrez irabiatutako zuringora bota, eta, gero, hazi eta fruitu lehorrekin hautseztatuko ditugu. Kazola batean oliba-olio ugarirekin frijituko ditugu, kanpoaldetik horitzeko, eta, gero, sukaldeko paperezko erretilura atera, gehiegizko olioa kentzeko. Sagar-konpota fin batekin eta oliba-olio birjina estrarekin eta gatz pixka batekin salteatutako onddo-zatiekin zerbitzatuko dugu.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. -1 arroz-odolki
  2. -1 errege-sagar
  3. -20 g mahaspasa ardo gozotan bustita
  4. -Arrautza baten gorringoa
  5. Arrautzaztatzeko:
  6. -Hazi eta fruitu lehor birrinduak
  7. -Arrautza baten zuringoa.
  8. -250 g sagar-konpota
  9. -40 g onddo oliotan salteatuta
  10. -Gatza

sReceta online en: