Oilaskoa marinatu
- Bigarren platera
- 0 View visita
- Zailtasuna
- Zailtasun hasiberrientzat
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago
- Prezio baxua
- Prezio baxua
- Nutrizio-sailkapena

- kcal
- 204 10%
- Azukreak
- 3,25g 4%
- Koipeak
- 6,61g 9%
- Koipeak saturatuak
- 1,49g 7%
- Gatza
- 0,67g 11%
Prestaketa
- Sartu EROSKI oilaskoa poltsa batean.
- Gehitu marinatuaren osagaiak.
- Itxi poltsa.
- Eman masajea haragi marinatuari.
- Utzi beratzen gutxienez 2 orduz erabili aurretik.
Ezti eta ziapezko marinatua
* Curryzko marinatua
* Soja-saltsa eta limazko marinatua
Marinatuek haragiaren eta arrainaren zaporea aldatzen dute eta labean zein plantxan plater urtsu, zaporetsu eta osasungarriak prestatzeko aukera eskaintzen digute. Trikimailua: errezeta hauek gatzik gabe egin ditzakezu, marinatuek dagoeneko zaporea ematen dietelako. Eta soja-saltsaren kasuan, gatz gutxikoarekin proba dezakezu.
Osagaiak (4 personas)
- -t600g oilaskonn
- Â
- Ezti eta ziapezko marinatua
- -t1 koilarakada ezti n
- -t1 koilarakadatxo ziapen
- -tGatza (aukeran)n
- -tPiperbeltzan
- -tLimoi erdi baten zukuan
- -t1 koilarakada oliba olion
- -tEzkai freskoa
- Â
- Curryzko marinatua:
- -t1 koilarakada curryn
- -t1 jogurt naturaln
- -t1 koilarakada mahaspasan
- -tGatza (aukeran)
- Â
- Soja-saltsa eta limazko marinatua:
- -t1 baratxuri ale nn
- -tLima erdi baten zukuan
- -tGatza (aukeran)n
- -t1 koilarakada oliba-olion
- -t4 koilarakada soja-saltsan
- -tMartorria
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
