Oilaskoa marinatu

  • Bigarren platera
  • 0 View visita
Zailtasuna
Zailtasun hasiberrientzat
Denbora
30 minutu baino gutxiago
Prezio baxua
Prezio baxua
Nutrizio-sailkapena
Oilaskoa marinatu

Descargar

kcal
204 10%
Azukreak
3,25g 4%
Koipeak
6,61g 9%
Koipeak saturatuak
1,49g 7%
Gatza
0,67g 11%
/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

- Sartu EROSKI oilaskoa poltsa batean. - Gehitu marinatuaren osagaiak. - Itxi poltsa. - Eman masajea haragi marinatuari. - Utzi beratzen gutxienez 2 orduz erabili aurretik. Ezti eta ziapezko marinatua * Curryzko marinatua * Soja-saltsa eta limazko marinatua
Marinatuek haragiaren eta arrainaren zaporea aldatzen dute eta labean zein plantxan plater urtsu, zaporetsu eta osasungarriak prestatzeko aukera eskaintzen digute. Trikimailua: errezeta hauek gatzik gabe egin ditzakezu, marinatuek dagoeneko zaporea ematen dietelako. Eta soja-saltsaren kasuan, gatz gutxikoarekin proba dezakezu.

Osagaiak (4 personas)

  1. -t600g oilaskonn
  2.  
  3. Ezti eta ziapezko marinatua
  4. -t1 koilarakada ezti n
  5. -t1 koilarakadatxo ziapen
  6. -tGatza (aukeran)n
  7. -tPiperbeltzan
  8. -tLimoi erdi baten zukuan
  9. -t1 koilarakada oliba olion
  10. -tEzkai freskoa
  11.  
  12. Curryzko marinatua:
  13. -t1 koilarakada curryn
  14. -t1 jogurt naturaln
  15. -t1 koilarakada mahaspasan
  16. -tGatza (aukeran)
  17.  
  18. Soja-saltsa eta limazko marinatua:
  19. -t1 baratxuri ale nn
  20. -tLima erdi baten zukuan
  21. -tGatza (aukeran)n
  22. -t1 koilarakada oliba-olion
  23. -t4 koilarakada soja-saltsan
  24. -tMartorria

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/