Orburuak bakailaoarekin eta grano padano gaztarekin… otarrainxka egosiak
- 0 View bisita
- Eskualdea
-
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago
Prestaketa
Orburuak erditik ebaki eta zartaginean markatuko ditugu. Otarrainxkak salteatuko ditugu baratxuri xehe apur batekin. Bakailaoa oliotan konfitatuko dugu piperminarekin eta baratxuriarekin. Olioa, gatza, ozpina eta piperbeltza nahastuko ditugu. Plateraren hondoa krema baltsamikoarekin margotuko dugu, orburuak eta otarrainxkak jarriko ditugu, hosto eta belar desberdinak ezarriko dizkiogu eta, azkenik Jerezeko ozpin-olioarekin gozatuko dugu
Osagaiak (4 pertsonak)
- 1 pote Eroski SELEQTIA orburuak oliba-oliotan
- 150 g Eroski SELEQTIA bakailao trontzo gezatu konfitatu
- Eroski SELEQTIA Grana Panada malutak
- 12 otarrainxka
- 2 baratxuri-ale xehatu
- Eroski SELEQTIA Lambrusco krema
- Pipermina eta baratxuria
- 80 g Jerezeko ozpin
- 100 g Eroski SELEQTIA Siurana JDko oliba-olio birjina estra
- 3 g Eroski SELEQTIA gatz-lorea
sReceta online en:
