Orburuak bakailaoarekin eta grano padano gaztarekin… otarrainxka egosiak

  • 0 View bisita
Eskualdea
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
30 minutu baino gutxiago

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Orburuak erditik ebaki eta zartaginean markatuko ditugu. Otarrainxkak salteatuko ditugu baratxuri xehe apur batekin. Bakailaoa oliotan konfitatuko dugu piperminarekin eta baratxuriarekin. Olioa, gatza, ozpina eta piperbeltza nahastuko ditugu. Plateraren hondoa krema baltsamikoarekin margotuko dugu, orburuak eta otarrainxkak jarriko ditugu, hosto eta belar desberdinak ezarriko dizkiogu eta, azkenik Jerezeko ozpin-olioarekin gozatuko dugu

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 1 pote Eroski SELEQTIA orburuak oliba-oliotan
  2. 150 g Eroski SELEQTIA bakailao trontzo gezatu konfitatu
  3. Eroski SELEQTIA Grana Panada malutak
  4. 12 otarrainxka
  5. 2 baratxuri-ale xehatu
  6. Eroski SELEQTIA Lambrusco krema
  7. Pipermina eta baratxuria
  8. 80 g Jerezeko ozpin
  9. 100 g Eroski SELEQTIA Siurana JDko oliba-olio birjina estra
  10. 3 g Eroski SELEQTIA gatz-lorea

sReceta online en: