Padrongo piperraren entsalada epela

  • 3846 bisita
Eskualdea
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
30 minututik ordubetera
Prezio
Prezio
Padrongo piperraren entsalada epela

Descargar

kcal
288 14%
Azukreak
16,35 18%
Koipeak
19,11 27%
Koipeak saturatuak
6,71 34%
Gatza
1,29 21%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Garbitu piperrak eta cherry tomateak, eta ipini labeko erretilu batean. Bota gatza eta piperra, nahieran. 15-20 minutuz labean prestatu, 180ºC-tara. Gorde Padrongo piperrak eta tomateak Zuritu piper gorriak, eta moztu tirak eginez. Gorde. Moztu tipula morea juliana eran, eta ahuntz-gazta ere moztu. Maneatzeko, nahastu ongi osagai guztiak, emultsio bat lortu arte. Gorde.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 12 padrongo piperra
  2. 100 tipula morea
  3. 120 cherry tomatea
  4. 300 pipermorro
  5. 80 ahuntz-gazta
  6. 45 oliba-olio birjina estra
  7. 15 ardo-ozpin
  8.  gatz

sReceta online en: