Padrongo piperraren entsalada epela
- 3851 bisita
- Eskualdea
-
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 30 minututik ordubetera
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 288 14%
- Azukreak
- 16,35 18%
- Koipeak
- 19,11 27%
- Koipeak saturatuak
- 6,71 34%
- Gatza
- 1,29 21%
Prestaketa
Garbitu piperrak eta cherry tomateak, eta ipini labeko erretilu batean.
Bota gatza eta piperra, nahieran.
15-20 minutuz labean prestatu, 180ºC-tara.
Gorde Padrongo piperrak eta tomateak
Zuritu piper gorriak, eta moztu tirak eginez. Gorde.
Moztu tipula morea juliana eran, eta ahuntz-gazta ere moztu.
Maneatzeko, nahastu ongi osagai guztiak, emultsio bat lortu arte.
Gorde.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 12 padrongo piperra
- 100 tipula morea
- 120 cherry tomatea
- 300 pipermorro
- 80 ahuntz-gazta
- 45 oliba-olio birjina estra
- 15 ardo-ozpin
- gatz
sReceta online en:
