Sagarrez, jogurtez eta frutez egindako donutak
- 3631 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 154 8%
- Azukreak
- 21,68 24%
- Koipeak
- 2,97 4%
- Gatza
- 0,16 3%
Prestaketa
Atera sagarraren bihotza, eta moztu xaflatan, donut forma emanez. busti limoi-zuki pixka batekin, oxidatu ez daitezen.
Birrindu jogurtaren erdia marrubiekin, eta beste erdia ahabiekin.
Zabaldu zapore ezberdinetako jogurtak sagar-xafla bakoitzean, eta apaindu fruta eta muesli zatitxoekin. Konbinatu jogurt naturala kiwiarekin, marrubi zaporekoa marrubi zatitxoekin, eta ahabi zaporekoa ahabi osoekin.
Fruituen kolore berde, urdin eta gorriek klorofila, antozianina eta karoteno ugariko platera dela adierazten dute. Pigmentu horiek ematen diete kolorea fruituei eta, gainera, antioxidatzailea eta C bitamina eskaintzen dute.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 3 unidades golden sagarra
- 25 g limoia
- 100 g jogurt naturala
Para los yogures de sabores
- 200 g jogurt naturala
- 4 unidades marrubiak
- 30 g ahabi freskoak
Para los toppings
- 2 unidades marrubiak
- 65 g kiwi
- 10 unidades ahabi freskoak
- 25 g muesli
sReceta online en:
