Sandwicha ogi begetalarekin.
- 4885 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 354 18%
- Azukreak
- 7,03g 8%
- Koipeak
- 13,87g 20%
- Koipeak saturatuak
- 4,41g 22%
- Gatza
- 1,11g 19%
Prestaketa
Ogi begetala prestatzeko: birrindu patata eta azenarioa. Xukatu ongi trapu garbi batekin, ahalik eta ur gehien ateratzeko. Bol batean, nahastu xehatutako ziazerbekin, arrautzarekin, eta olo-irinarekin.
Sandwichak egiteko makina batean, bota olio pixka bat, eta ipini barazkien orea geruza bat osatuz. Gainetik, ipini gazta-xafla bat, eta lakoi-indioilarraren zakotearen beste bat. Estali guztia barazkiaren orearekin, eta hautseztatu sesamo-hazi batzuekin.
Prestatu 5-10 minutuz, orea mamitzen den arte. Zerbitzatu hiruki forma emanez.
Plater betea da. Kalitate oneko proteina, barazkien hidratoak eta olioaren, arrautzaren eta gaztaren gantz osasungarriak eskaintzen ditu. Adierazgarria da kaltzio kopurua. Lakoia beso egosia denez, haragi gehiago izan ohi du.
Osagaiak (2 pertsonak)
- 1 patata
- 2 unidades azenario
- 50 g espinaka
- 1 arrautza
- 60 g olo-irina
- 5 ml oliba-olio
Para el relleno
- 60 g lakoi
- 2 unidades gazta xamurra xerratan
- 5 g sesamo zuria
sReceta online en:
