Duroc txerriaren sekretua ezti eta mostaza saltsarekin
- Bigarren platera
- 0 View visita
- Zailtasuna
- Zailtasun ertaina
- Denbora
- 30 minututik ordubetera
- Nutrizio-sailkapena

- kcal
- 306 15%
- Azukreak
- 13,9g 15%
- Koipeak
- 14,5g 21%
- Koipeak saturatuak
- 5,35g 27%
- Gatza
- 0,62g 10%
Prestaketa
Saltsaren osagaiak nahastu eta eragin.
Sekretua ordu laurdenez utziko dugu beratzen saltsaren ¾-ekin.
Ondoren plantxa batean erreko dugu 3-4 minutuz alde bakoitzetik su fuertea erabiliz.
Gelditzen den saltsarekin zerbitzatzen da.
Iradokizuna:
Platera osatzeko Tuterako kukuluak plantxan, perretxikoak salteatuta, patata edo batata atalak labean eginda aukeratu daitezke.
Plater honen nutrizio-kalitatea hobetu egingo da denboraldiko barazki eta ortuariekin batera prestatzen baduzu. Haragi gorria da, kalitatezko proteina iturri ona, B taldeko bitaminak eta burdina bezalako mineralak. Ba al zenekien… Sekretua solomoaren barne-aldean dagoen pieza dela, zuri koloreko zainduna, muskuluan infiltratuta duen koipeagatik, eta zain horiek ehundura eta zapore bikaina ematen diotela?
Osagaiak (4 personas)
- -t EROSKI Natur Duroc txerriaren sekretu 650g
- Saltsa egiteko
- - ezti argidun (akazia, loreak...) 4 koilarakadan
- - A l'ancienne erako mostaza koilarakada 1n
- - pomelo ½-ren zukuann
- - gatz pixka batn
- -t unean ehotutako piperbeltz beltz pixka batn
- -t ezkai hostotxo freskoen koilarakada 1
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
