Duroc txerriaren sekretua ezti eta mostaza saltsarekin

  • Bigarren platera
  • 0 View visita
Zailtasuna
Zailtasun ertaina
Denbora
30 minututik ordubetera
Nutrizio-sailkapena
Duroc txerriaren sekretua ezti eta mostaza saltsarekin

Descargar

kcal
306 15%
Azukreak
13,9g 15%
Koipeak
14,5g 21%
Koipeak saturatuak
5,35g 27%
Gatza
0,62g 10%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Saltsaren osagaiak nahastu eta eragin. Sekretua ordu laurdenez utziko dugu beratzen saltsaren ¾-ekin. Ondoren plantxa batean erreko dugu 3-4 minutuz alde bakoitzetik su fuertea erabiliz. Gelditzen den saltsarekin zerbitzatzen da. Iradokizuna: Platera osatzeko Tuterako kukuluak plantxan, perretxikoak salteatuta, patata edo batata atalak labean eginda aukeratu daitezke.
Plater honen nutrizio-kalitatea hobetu egingo da denboraldiko barazki eta ortuariekin batera prestatzen baduzu. Haragi gorria da, kalitatezko proteina iturri ona, B taldeko bitaminak eta burdina bezalako mineralak. Ba al zenekien… Sekretua solomoaren barne-aldean dagoen pieza dela, zuri koloreko zainduna, muskuluan infiltratuta duen koipeagatik, eta zain horiek ehundura eta zapore bikaina ematen diotela?

Osagaiak (4 personas)

  1. -t EROSKI Natur Duroc txerriaren sekretu 650g
  2. Saltsa egiteko
  3. - ezti argidun (akazia, loreak...) 4 koilarakadan
  4. - A l'ancienne erako mostaza koilarakada 1n
  5. - pomelo ½-ren zukuann
  6. - gatz pixka batn
  7. -t unean ehotutako piperbeltz beltz pixka batn
  8. -t ezkai hostotxo freskoen koilarakada 1

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/