Skrei bakailaoa arbendolekin
- 4827 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago

Prestaketa
1.- Arbendolak txikituko ditugu eta hirugiharra zerrenda finetan moztuko dugu.
2.- Baratxuria ere oso fin moztuko dugu.
3.- Skrei bakailao-trontzoei gatza eta piperra botako diegu eta oliba-olio birjina pixka batekin igurtzitako laberako erretilu batean jarriko ditugu. Arraina labean sartuko dugu, aurretik 200º-ra 3 edo 4 bat minutuz berotu eta gero.
4.- Zartagin batera koilarakada bat olio botako dugu eta baratxuria, hirugiharra eta arbendolak pixka bat salteatuko ditugu. Skrei bakailaoari gainetik botako diogu salteatua.
5.- Ardo zuria botako diogu eta bi minutu gehiagoz labekatuko dugu.
6.- Berro-entsaladarekin zerbitza dezakegu.
Osagaiak (4 pertsonak)
- <strong>Skrei bakailaoa arbendolekin:</strong>n
- -4 bakailao-trontzo Skrei
- - 2 hirugihar-zerrendan
- - 2 baratxuri-alen
- - 25 arbendoln
- - 10 ml oliba olio birjina estran
- - 50 ml ardo zurin
- - Piperbeltzan
- - Gatza
sReceta online en:
