Meloi-tartarra izokinarekin
- 26043 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 30 minututik ordubetera
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 383 19%
- Azukreak
- 9,44g 10%
- Koipeak
- 22,10g 32%
- Koipeak saturatuak
- 6,41g 32%
- Gatza
- 1,45g 24%
Prestaketa
Zuritu eta moztu meloia tamaina bereko kubotxotan, eta gorde hozkailuan.
Moztu izokin-xerra tamaina bereko kubotxotan, eta gorde hozkailuan.
Ozpin-olioa prestatzeko:
Bol batean, nahastu ozpin-olioa egiteko osagai guztiak, eta ongi irabiatu, osagai guztiak modu homogeneoan geratu arte. Gehitu sesamo-hazi batzuk, amaierarako horietako zenbait gordez.
Platerean ipintzea:
Bol batean, gehitu meloia, izokina eta ozpin-olioa, nahastu dena, osagai guztiak ongi bigundu daitezen, eta gatz kopuru egokia bota.
Pasta-ebakitzeko batekin, ipini plateraren erdian, eta bete. Baztertu moldea, eta gehitu sesamo-hazi batzuk, olio eta gatz pixka batekin batera.
Amaitzeko, gaineratu tostada integral batzuk, eta gainetik papurkatutako feta gazta sakabanatu.
Errezeta orekatua da, izan ere, kalitate handiko proteinak, hidrato integralak, berezko azukreak, gantz osasungarriak eta zuntz pixka bat ematen ditu. Meloia, era berean, C bitamina asko duen fruta da.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 1 meloia
- 600 g lomo de salmón
Para la vinagreta
- 2 unidades almendra-irina
- 30 g oliba-olio
- 20 unidades lima
- 75 ml sesamo zuriaren haziak
Decoración
- 125 ml feta gazta
- 150 g tosta integralak
sReceta online en:
