Waldorf entsalada indioilar-bularrarekin
- 6560 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora

Prestaketa
Hasteko, saltsa prestatu. Horretarako, ipini katilu batean maionesa, jogurta, limoi-zukua, gatza eta piperbeltza. Nahasi guztia, nahaste uniformea eta pikorrik gabea lortzeko. Gorde.
Uraza-orriak garbitu, xukatu eta gorde.
Indioilar-bularra kuboetan ebaki. Apioa eta sagarra txikitu. Intxaurrak zatitu.
Uraza-orriak eta mahaspasak nahasi, eta entsalada zerbitzatuko duzun katiluan ipini. Entsaladaren gain, sagarra, apioa, gazta, intxaurrak eta indioilar-bularra ipini.
Zerbitzatu baino lehen, saltsarekin atondu.
Osagaiak (4 personas)
- 125 g uraza-orri
- 50 g indioilar-bular
- 2 apio-adar
- 1 sagar
- 50 g intxaur zuritu
- 25 g mahaspasa
- 50 g gazta kuboetan
- Saltsarako:
- 100 g maionesa
- 100 g jogurt
- 1 limoi
- Gatza
- Piperbeltz zuria
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
