Waldorf entsalada indioilar-bularrarekin

  • 6560 visitas
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Waldorf entsalada indioilar-bularrarekin

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Hasteko, saltsa prestatu. Horretarako, ipini katilu batean maionesa, jogurta, limoi-zukua, gatza eta piperbeltza. Nahasi guztia, nahaste uniformea eta pikorrik gabea lortzeko. Gorde. Uraza-orriak garbitu, xukatu eta gorde. Indioilar-bularra kuboetan ebaki. Apioa eta sagarra txikitu. Intxaurrak zatitu. Uraza-orriak eta mahaspasak nahasi, eta entsalada zerbitzatuko duzun katiluan ipini. Entsaladaren gain, sagarra, apioa, gazta, intxaurrak eta indioilar-bularra ipini. Zerbitzatu baino lehen, saltsarekin atondu.

Osagaiak (4 personas)

  1. 125 g uraza-orri
  2. 50 g indioilar-bular
  3. 2 apio-adar
  4. 1 sagar
  5. 50 g intxaur zuritu
  6. 25 g mahaspasa
  7. 50 g gazta kuboetan
  8. Saltsarako:
  9. 100 g maionesa
  10. 100 g jogurt
  11. 1 limoi
  12. Gatza
  13. Piperbeltz zuria

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/