✔️ Espeziaz ondutako txitxirioen entsalada epela zitrikoen ozpin olioarekin.

  • 10637 bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
30 minututik ordubetera
Prezio
Prezio
✔️ Espeziaz ondutako txitxirioen entsalada epela zitrikoen ozpin olioarekin.

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Ozpin-olioa egiteko, nahastu laranja- eta limoi-zukua, AOVEa, gatza eta piperbeltza, eta gorde Txitxirioak ondo garbitu eta lehortuko ditugu. Zartagin batean AOVE koilarakada erdi batekin salteatuko ditugu, gorritzen diren arte. Atera eta espezieen nahasketarekin estaliko dugu. Entsalada montatzeko, letxuga-hostoak, ahuakate zati batzuk eta xafaltan zatitutako oliba beltz batzuk erabiliko ditugu, ozpin-olioarekin busti eta almendra xehatuekin hautseztatuko dugu.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 1 supremme entsalada
  2. 1 frasco garbantzu egosiak
  3. 50 gr. oliba beltz hezurgabea
  4. 75 gr. ahuakatea

  1. 35 ml. oliba-olio birjina estra
  2. 25 ml. laranja-zukua
  3. 25 ml zumo limón
  4.  gatz
  5.  piperbeltz

sReceta online en: