✔️ Espeziaz ondutako txitxirioen entsalada epela zitrikoen ozpin olioarekin.
- 10637 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 30 minututik ordubetera
- Prezio
- Prezio

Prestaketa
Ozpin-olioa egiteko, nahastu laranja- eta limoi-zukua, AOVEa, gatza eta piperbeltza, eta gorde
Txitxirioak ondo garbitu eta lehortuko ditugu.
Zartagin batean AOVE koilarakada erdi batekin salteatuko ditugu, gorritzen diren arte. Atera eta espezieen nahasketarekin estaliko dugu.
Entsalada montatzeko, letxuga-hostoak, ahuakate zati batzuk eta xafaltan zatitutako oliba beltz batzuk erabiliko ditugu, ozpin-olioarekin busti eta almendra xehatuekin hautseztatuko dugu.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 1 supremme entsalada
- 1 frasco garbantzu egosiak
- 50 gr. oliba beltz hezurgabea
- 75 gr. ahuakatea
- 35 ml. oliba-olio birjina estra
- 25 ml. laranja-zukua
- 25 ml zumo limón
- gatz
- piperbeltz
sReceta online en:
