Hanburgesak barrengorriekin eta gazta-saltsarekin
- 0 View bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- Prezio
- Prezio

Prestaketa
Ogi-xerra pixka bat gorrituko dugu, plantxan, bi aldeetatik, eta, gero, plater batean jarriko dugu. Gainean uraza-hosto batzuk eta gazta krematsua botako dizkiogu.
Barrengorriak eta tipulin xerratua zartagin batean salteatuko ditugu, su ertainean, al dente geratzen diren arte. Zartagina su gorenean jarriko dugu kasik, baratxuria eta perrexil txikitua botako dizkiogu eta dena salteatuko dugu, gorritu arte, apenas minutu batez. Gerorako gordeko dugu.
Zartagin edo plantxa batean aurretiaz olioz zizelkatutako hanburgesa kozinatuko dugu, nahi erara. Hanburgesa egin denean, gazta krematsua botako diogu, eta, gainean, barrengorriak jarriko dizkiogu.
sReceta online en:
