Jogurtezko izozkiak gereziarekin, muxikarekin eta mangoarekin

  • 0 View visita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Prezio
Prezio
Jogurtezko izozkiak gereziarekin, muxikarekin eta mangoarekin

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Txikitu gereziak edo, hala badagokio, muxikak eta mangoa limoiarekin eta eztiarekin. Prestaketa horren erdia molde gisa erabiliko ditugun ontzietara joango da zuzenean, edukieraren erdia bete arte. Jarri makilatxoa eta izozkailua sartu, erabat izoztu arte. Ondo izoztuta dagoenean, gehitu banilla eta ezti esentzia duen jogurtaren nahasketa. Izoztu. Jogurtaren geruza pixka bat izoztuta dagoenean, gehitu muesli geruza bat eta sartu berriro izozkailura erabat izoztuta geratu arte. Prestaketaren beste erdia gainerako osagaiekin (jogurta, esnea, banilla-esentzia) nahastu, krema arin bat lortu arte. Gehitu zatitutako fruta molde bezala erabiliko ditugun edalontzietan eta, ondoren, krema. Makilatxoa jarri eta izozkailura sartu. Izozkiak muesli-nahasteari eusten dion izozte-puntu batekin daudenean, gehitu goiko aldean (desmoldatzean oinarria izango dela) muesli geruza bat eta berriro izozkailura sartu. Gozatzeko orduan, izozkailutik atera eta erabili eta botatzeko edalontzia moztu. Gozatu. TRESNAK: Erabili eta botatzeko edalontziak, izozkietarako makilatxoak, irabiagailu-birringailua, aiztoak eta platerak
Gerezizko izozkian almendra-esnea erabil daiteke, eta muxika eta mangozko izozkietan, koko-esnea.

Osagaiak (6 personas)

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/