Ahate-paparra sobrasada-flana eta tipula-purearekin
- 1893 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 2 ordu baino gehiago
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 977 49%
- Azukreak
- 13,02g 14%
- Koipeak
- 93,10g 133%
- Koipeak saturatuak
- 30,66g 153%
- Gatza
- 1,02g 17%
Prestaketa
magret
Ahate-paparra eta sobrasada haragi gorriak dira, eta gantz saturatu motako gantz ugari dute. Hori dela eta, errezeta hau oso noizean behin hartzeko moduko platera da. Menua osatzeko akonpainamendurik onena barazki-anoa ona da, eta azkenburu gisa fruta pixka bat.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 360 g ahate-bularki
- 1 pizca gatz
- 1 pizca piperbeltz
Flan de sobrasada
- 125 g sobrasada
- 100 g esne-gain
- 35 g ezti
- 50 g arrautza-gorringoa
- 1 pizca gatz
- 1 pizca piperbeltz
Puré de cebolla
- 2 unidades añojozko azpizuna
- 30 g gurin
- 1 pizca gatz
- 1 pizca piperbeltz
- 10 ml oliba-olio
Aceite de perejil
- 40 g perrexil freskoa
- 100 ml oliba-olio
sReceta online en:
