Ahate-paparra sobrasada-flana eta tipula-purearekin

  • 1893 bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
2 ordu baino gehiago
Prezio
Prezio
Ahate-paparra sobrasada-flana eta tipula-purearekin

Descargar

kcal
977 49%
Azukreak
13,02g 14%
Koipeak
93,10g 133%
Koipeak saturatuak
30,66g 153%
Gatza
1,02g 17%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

magret

Ahate-paparra eta sobrasada haragi gorriak dira, eta gantz saturatu motako gantz ugari dute. Hori dela eta, errezeta hau oso noizean behin hartzeko moduko platera da. Menua osatzeko akonpainamendurik onena barazki-anoa ona da, eta azkenburu gisa fruta pixka bat.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 360 g ahate-bularki
  2. 1 pizca gatz
  3. 1 pizca piperbeltz

Flan de sobrasada

  1. 125 g sobrasada
  2. 100 g esne-gain
  3. 35 g ezti
  4. 50 g arrautza-gorringoa
  5. 1 pizca gatz
  6. 1 pizca piperbeltz

Puré de cebolla

  1. 2 unidades añojozko azpizuna
  2. 30 g gurin
  3. 1 pizca gatz
  4. 1 pizca piperbeltz
  5. 10 ml oliba-olio

Aceite de perejil

  1. 40 g perrexil freskoa
  2. 100 ml oliba-olio

sReceta online en: