Ahuakate-entsalada, ozpin-olio tropikalarekin

  • 8191 bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Prezio
Prezio
Ahuakate-entsalada, ozpin-olio tropikalarekin

Descargar

kcal
414 21%
Azukreak
17,09g 19%
Koipeak
34,88g 50%
Koipeak saturatuak
4,65g 23%
Gatza
0,53g 9%
3/5 izar. 2 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Entsalada egiteko: zuritu eta ebaki ahuakatea eta mangoa dadotan, ebaki erditik cherry tomateak eta txikitu apur bat intxaurrak. Nahastu entsalada-ontzi batean aurreko osagaiak Gourmet entsaladarekin Ozpin-olio tropikala egiteko: Ebaki mangoa dadotan, eta isuri ontzi batera irabiatzeko. Gaineratu limoi-zukua, gatza, oliba-olioa eta ur apur bat. Irabiatu, harik eta saltsa arin eta homogeneo bat lortu arte. Zerbitzatu entsalada eta ipini ozpin-olioa nahieran.
Entsalada barazki gordinen sinonimoa da, eta horrek esan nahi du oso-osorik aprobetxatzen dugula osagaien nutrizio-edukia, kozinatzeagatik ezer galdu gabe. Nutrizio-propietateak. Mangoa da osagai nagusia, eta frutek batez beste baino karbono-hidrato gehiago ditu. Horretxegatik du zapore gozoagoa. Zuntz eta azido foliko ugari ditu, eta aberatsa da C bitaminatan eta betakarotenotan. Azken horrek ematen dio kolorea, eta horrexek ematen dizkio propietate antioxidatzaileak, gorputzak A bitamina bihurtuta. Gantz kantitate moderatua izangatik ere, bihotzerako osasungarria da erabat; izan ere, oliba-olioak eta ahuakateak emaniko gantz-azido monoasegabeak baitira. Horretaz gain, intxaurrek emaniko omega 3 apur bat ere bai. Egokia da. Beganoentzat.

Osagaiak (4 pertsonak)

Ensalada

  1. 1 ahuakate ekologikoa
  2.  cherry tomate ekologikoak
  3.  intxaur
  4.  gourmet eroski entsalada

Aliño

  1. 1 limoia
  2. 100 oliba-olio
  3. 2 gatz
  4. 30 ur

sReceta online en: