Aragoiko txahalaren azpizuna testuretan ateratako azenarioarekin
- 2248 bisita
- Eskualdea
-
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 30 minututik ordubetera
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 371 19%
- Azukreak
- 14.24 16%
- Koipeak
- 20.23 29%
- Koipeak saturatuak
- 4.53 23%
- Gatza
- 2.39 40%
Prestaketa
Ondu azpizuna nahieran.
Zartagin oso bero batean, AOVE olio pixka batekin, markatu azpizuna 1-2 minutuz alde bakoitzetik.
Utzi minutu batez jalkitzen.
Zuritu azenarioak eta moztu zati ertainetan.
Egosi azenarioak 8 minutuz, biguntzen diren arte.
Birrindu azenarioak, beharrezkoa bada egosketaren salda pixka batekin, eta gatza, piperbeltza eta AOVE olioarekin.
Gorde.
Zuritu azenarioak, eta moztu xerra oso finetan.
Nahastu AOVE olioa eta gatza, eta aurretik 170ºC-tara berotzen jarritako labe batean, prestatu 10-15 minutuz.
Gorde.
Moztu azenarioen zati berdea, eta kendu sustrai txikiak.
Salteatu azenarioak AOVE olioarekin, gatzarekin eta piperbeltzarekin 15-20 minutuz, prest egon arte."
Osagaiak (4 pertsonak)
- 500 aragoiko txahal-azpizuna
- gatz
- 10 oliba-olio birjina estra
Chips de zanahoria
- 8 azenario
- gatz
- piperbeltz
- 10 oliba-olio birjina estra
Zanahoria baby glaseadas
- 400 baby azenarioa
- gatz
- 10 oliba-olio birjina estra
sReceta online en:
