Aragoiko txahalaren azpizuna testuretan ateratako azenarioarekin

  • 2248 bisita
Eskualdea
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
30 minututik ordubetera
Prezio
Prezio
Aragoiko txahalaren azpizuna testuretan ateratako azenarioarekin

Descargar

kcal
371 19%
Azukreak
14.24 16%
Koipeak
20.23 29%
Koipeak saturatuak
4.53 23%
Gatza
2.39 40%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Ondu azpizuna nahieran. Zartagin oso bero batean, AOVE olio pixka batekin, markatu azpizuna 1-2 minutuz alde bakoitzetik. Utzi minutu batez jalkitzen. Zuritu azenarioak eta moztu zati ertainetan. Egosi azenarioak 8 minutuz, biguntzen diren arte. Birrindu azenarioak, beharrezkoa bada egosketaren salda pixka batekin, eta gatza, piperbeltza eta AOVE olioarekin. Gorde. Zuritu azenarioak, eta moztu xerra oso finetan. Nahastu AOVE olioa eta gatza, eta aurretik 170ºC-tara berotzen jarritako labe batean, prestatu 10-15 minutuz. Gorde. Moztu azenarioen zati berdea, eta kendu sustrai txikiak. Salteatu azenarioak AOVE olioarekin, gatzarekin eta piperbeltzarekin 15-20 minutuz, prest egon arte."

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 500 aragoiko txahal-azpizuna
  2.  gatz
  3. 10 oliba-olio birjina estra

Chips de zanahoria

  1. 8 azenario
  2.  gatz
  3.  piperbeltz
  4. 10 oliba-olio birjina estra

Zanahoria baby glaseadas

  1. 400 baby azenarioa
  2.  gatz
  3. 10 oliba-olio birjina estra

sReceta online en: