Crema de pastanaga

  • Lehenengo platera
  • 0 View visita
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
30 minututik ordubetera
Crema de pastanaga

Descargar

kcal
251 13%
Azukreak
10g 11%
Koipeak
12g 18%
Koipeak saturatuak
2g 10%
Gatza
1g 12%
/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Pelem les patates, el carbassó i la pastanaga. Els tallem a daus i els reservem. Netegem la ceba, els grans d'all i el porro, ho tallem en juliana (tall en tires fines) i ho sofregim en una cassola amb oli d'oliva calent. Un cop cuita la verdura, hi afegim la pastanaga, les patates i el carbassó, ofeguem el conjunt i el cobrim amb aigua. Deixem coure a foc moderat durant 1 hora en una cassola normal o 20 minuts en una olla a pressió. Quan la verdura estigui cuita, la passem pel passapuré o per la batedora. Hi afegim el punt de sal i una culleradeta d'oli d'oliva verge per refinar la crema. També podem aconseguir un toc més fi afegint una mica de mantega o de nata líquida. Ho servim calent amb uns crostons.
Font excel·lent de vitamines, minerals i antioxidants. La pastanaga és una hortalissa rica en fibra, fòsfor i carotens; i és un nutrient amb un alt contingut en sucre —potser el seu únic "inconvenient". Perfecta per a la pell i la vista, és una hortalissa essencial en la nostra dieta. S'acompanya de patata, que aporta energia i dóna la textura a la crema, a més d'un sabor més fort. El porro i la ceba afegeixen ferro, fòsfor i vitamina E. Una recepta lleugera i apta per a la majoria de consumidors.

Osagaiak (4 personas)

  1. 400 g de pastanaga
  2. 100 g de patata
  3. 100 g de carbassó
  4. 1 ceba
  5. 1 porro
  6. 2 grans d'all
  7. 60 ml d'oli d'oliva
  8. Una mica de sal
  9. 100 g de crostons de pa fregit

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/