Fruta tropikalak pistatxo txigortuekin eta jogurtarekin
- 0 View bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago

- kcal
- 202 10%
- Azukreak
- 24g 27%
- Koipeak
- 8g 11%
- Koipeak saturatuak
- 1,5g 8%
- Gatza
- 0g 1%
Prestaketa
Bananak zuritu eta xerratan moztuko ditugu. Papaia ere zuritu eta bananaren tamaina bereko xerratan zatituko dugu.
Zartagin batean, oliba-olioa berotu eta banana- eta papaia-xerrak eta pistatxo zuritu eta zatituak gorrituko ditugu.
Frutak gorritu ondoren, jogurt natural irabiatuarekin, pistatxo-zati txigortuekin eta ezti-haritxo batzuekin zerbitzatuko ditugu.
Denboraldiko azkenburuko zaporetsua, gozoa eta egin erraza. Pistatxoak eta oliba-olioa dira errezetako osagai kalorikoenak, baina propietate oso onuragarriak dituzte. Argaltzeko dieta egiten ari direnek gutxi jan behar dute osagai horietatik. Gainera, osagai guztiek balio dute askotariko entsalada bati gehitzeko. Horrela, errezeta bakarrarekin egin ditzakegu bi plater elikagarri eta desberdinak.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 300 g papaia
- 2 banana
- 100 g pistatxo
- jogurt natural bat
- 40 g ezti
- 20 ml oliba-olio
sReceta online en:
