Galiziar txahal eta piper woka

  • 0 View bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Galiziar txahal eta piper woka

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Haragia zerrenda zabaletan moztuko dugu eta sojarekin, sesamo-olioarekin, baratxuriarekin eta jengibrearekin beratzen utziko dugu hozkailuan, behintzat 12 orduz. Woka ondo berotu eta olio pixka bat bota ostean, haragia segundo batzuez salteatuko dugu beratzen utzitako zukurik gabe, haragi-zatiak gorritzen diren arte. Haragia wokaren aldeetara baztertuko dugu eta juliana eran fin motutako piperrak erdiratuko ditugu; segundo batzuez kozinatuko dugu kolorea har dezaten, eta haragia eta piperrak nahastuta, dena su bizian salteatuko dugu. Amaitzeko, haragia beratzen utzitako zukua eta sesamo-haziak botako dizkiogu.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. No hay ingredientes disponibles.

sReceta online en: