Idiazabal gaztarekin usaingozatutako ardi-esneko krema

  • 0 View bisita
Zailtasuna
Zailtasun hasiberrientzat
Denbora
Idiazabal gaztarekin usaingozatutako ardi-esneko krema

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Ardi-esnea egosten jarri, limoi-azala eta kanelarekin. Irakiten hasi orduko, arroza gehitu eta poliki-poliki irakiten utzi, 30 minutuz. Denbora-tarte hori igaro ondoren, arroza atera, xukatu eta labean bi orduz lehortzen utzi, 80 gradutan. Jarraian, usaingozatutako esneari azukrea gehitu eta beste 15 minutuz egosten utzi. Orduan, limoi-azala eta kanela kendu, ardi-esnea Idiazabal gaztarekin nahastu eta hori guztia xehatu eta xukatu behar da. Gero, esne-gain pixka bat eta kanela-hauts apur batekin nahastu eta hagaxka-irabiagailu batekin edo sifoi baten laguntzaz harrotu. Edalontzi txiki batean, izoztutako fruitu gorrizko oinarri bat jarri, labean lehortu eta gero frijitutako arroz-krispi batzuekin batera. Azkenburuari amaiera emateko, fruitu gorrien gainean ardi-esnearekin eta Idiazabal gaztarekin egindako aparra jarri

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 500 ml ardi-esnen
  2. 70 g arrozn
  3. Kanela-adar batn
  4. Kanela-hautsan
  5. Limoi-azalan
  6. 70 g azukren
  7. 50 ml esne-gainn
  8. 50 g Idiazabal gaztan
  9. 250 g fruitu gorri izoztun

sReceta online en: