Pasta-entsalada eta hegaluze-ogitartekoa

  • 0 View visita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Nutrizio-sailkapena
Pasta-entsalada eta hegaluze-ogitartekoa

Descargar

kcal
596 30%
Azukreak
9,30g 10%
Koipeak
21.24g 30%
Koipeak saturatuak
3,48g 17%
Gatza
1,06g 18%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

PASTA ENTSALADA: 1.-Pasta egosi paketeko jarraibideak betez. Egosketa amaitzean, ur hotzetik pasa eta xukatzen utzi. 2..-Hegaluzea papurtu. 3.-Tipulinak, tomateak, piper berdeak garbitu, zuritu eta juliana eran moztu, azenarioak birrindu. 4.-Katilu batean pasta, hegaluze papurtua eta barazkiak nahastu. Oliba-olio birjina estrarekin, ozpinarekin eta gatzarekin ondu. Nahi baduzu, hozkailuan hozten utzi. 5.-Eramateko prest. HEGALUZE OGITARTEKOA: 1.-Katilu batean hegaluze papurtua eta txiki-txiki egindako osagai guztiak nahastu. Tabaskoa bota, nahi izanez gero. Eta baita maionesa ere, osagai guztiak ondo nahasteko. 2.-Ogia moztu eta bete. FRUTA: Edozein fruta eraman daiteke, zurituta edo osorik, aurrez garbituta. Adibidez: -gereziak -mahatsa -anana -mertxika

Osagaiak (4 personas)

  1. Pasta-entsaladarako
  2. -320 g. espiral barazkiekin EROSKI (pasta)n(80 g. pertsona bakoitzeko x 4)n
  3. -320 g. hegaluze oliba-oliotan EROSKI 80 gramoko lata bat pertsona bakoitzekon
  4. -2 tipulin (1/2 pertsona bakoitzeko)n
  5. -2 Tomate (1/2 pertsona bakoitzeko)nn
  6. -2 italiar piper berde (½ pertsona bakoitzeko)n
  7. -2 azenario (1/2 pertsona bakoitzeko)n
  8. -15 ml. oliba-olio birjina estran
  9. -Ozpina(nahierara)n
  10. -Gatza nahierara
  11.  
  12. Hegaluze-ogitartekorako
  13. lata bat hegaluze oliba-oliotan EROSKInn
  14. -1/4 tipulinn
  15. -2 errefaun
  16. -2 ozpinetakoak (gozoak edo minak: nahierara)n
  17. -3 zerrenda piper gorri erren
  18. -2 antxoa kontserbann
  19. -Tabaskoa (aukerakoa)n
  20. -15 g. maionesa potokoa n
  21. -100 g. bihi osoko ogia (baguette edo ogitarteko motakoa)

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/