Pasta-entsalada eta hegaluze-ogitartekoa
- 0 View visita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- Nutrizio-sailkapena

- kcal
- 596 30%
- Azukreak
- 9,30g 10%
- Koipeak
- 21.24g 30%
- Koipeak saturatuak
- 3,48g 17%
- Gatza
- 1,06g 18%
Prestaketa
PASTA ENTSALADA:
1.-Pasta egosi paketeko jarraibideak betez. Egosketa amaitzean, ur hotzetik pasa eta xukatzen utzi.
2..-Hegaluzea papurtu.
3.-Tipulinak, tomateak, piper berdeak garbitu, zuritu eta juliana eran moztu, azenarioak birrindu.
4.-Katilu batean pasta, hegaluze papurtua eta barazkiak nahastu. Oliba-olio birjina estrarekin, ozpinarekin eta gatzarekin ondu. Nahi baduzu, hozkailuan hozten utzi.
5.-Eramateko prest.
HEGALUZE OGITARTEKOA:
1.-Katilu batean hegaluze papurtua eta txiki-txiki egindako osagai guztiak nahastu. Tabaskoa bota, nahi izanez gero. Eta baita maionesa ere, osagai guztiak ondo nahasteko.
2.-Ogia moztu eta bete.
FRUTA:
Edozein fruta eraman daiteke, zurituta edo osorik, aurrez garbituta.
Adibidez:
-gereziak
-mahatsa
-anana
-mertxika
Osagaiak (4 personas)
- Pasta-entsaladarako
- -320 g. espiral barazkiekin EROSKI (pasta)n(80 g. pertsona bakoitzeko x 4)n
- -320 g. hegaluze oliba-oliotan EROSKI 80 gramoko lata bat pertsona bakoitzekon
- -2 tipulin (1/2 pertsona bakoitzeko)n
- -2 Tomate (1/2 pertsona bakoitzeko)nn
- -2 italiar piper berde (½ pertsona bakoitzeko)n
- -2 azenario (1/2 pertsona bakoitzeko)n
- -15 ml. oliba-olio birjina estran
- -Ozpina(nahierara)n
- -Gatza nahierara
- Â
- Hegaluze-ogitartekorako
- lata bat hegaluze oliba-oliotan EROSKInn
- -1/4 tipulinn
- -2 errefaun
- -2 ozpinetakoak (gozoak edo minak: nahierara)n
- -3 zerrenda piper gorri erren
- -2 antxoa kontserbann
- -Tabaskoa (aukerakoa)n
- -15 g. maionesa potokoa n
- -100 g. bihi osoko ogia (baguette edo ogitarteko motakoa)
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
