Inauterietako torradak
- 8344 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 208 12%
- Azukreak
- 9,01g 11%
- Koipeak
- 5,76g 8%
- Koipeak saturatuak
- 1,96g 10%
- Gatza
- 0,71g 18%
Prestaketa
Katilu batean, nahastu arrautzak, esnea, banilla, kanela eta astigar-jarabea.
Ipini nahasketa erretilu batean, gehitu 4 ogi-xerrak eta utzi beratzen 2 minutuz alde bakoitza.
Jar itzazu labe-erretilu batean, landare-paperaren gain, eta erre 180 ºC-an 5 minutuz alde bakoitza.
Zerbitzatu sasoiko frutekin.
Dieta obolaktobegetarianoetarako egokia.
Torrada tipikoa egiteko proposamen honetan nutrizio-kalitatea hobetu da, torradak frijitu beharrean laberatuz, osoko ogia erabiliz eta frutaz lagunduz. Txikiek erraz parte har dezakete errezeta honetan. Apartak asteburuko gosarirako! Nutrizio-propietateak. Karbohidratoak dauzka, batez ere ogiarenak. Ogia osokoa denez eta zerealaren zati guztiak aprobetxatzen direnez, karbohidrato horiez gain, zuntz kopuru handia eta proteina, mineral eta bitamina apur bat gehiago dauzka errezetak. Arrautzak eta esneak proteina osoa eta gantz pixka bat ematen dute, eta zati bat asea bada ere, ez da kaltegarria.
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
