Izokina airfrayerrean teriyaki saltsarekin eta barazkiekin
- 5129 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 30 minututik ordubetera

- kcal
- 629 31%
- Azukreak
- 24.9 28%
- Koipeak
- 38.29 55%
- Koipeak saturatuak
- 6.23 31%
- Gatza
- 3.28 55%
Prestaketa
Ondu izokin-xerrak gatza eta piperbeltz zuria botaz. Pintzel batekin oliba-olioaz busti; ondoren, airfryerraren saskian ipini, azala gorantz begira duela, laberako paper zati baten gainean. Prestatu 200°C-tara, 7 minutuz.
Bitartean, prestatu teriyaki saltsa, kazo batean osagaiak nahastuz (soja-saltsa, arroz-ozpina, azukre beltza, jengibrea hautsetan, arto-almidoia eta ura). Berotu eta mugitu loditzen den arte.
Azala kurruskari dagoenean izokin-xerrak biratu, eta teriyaki saltsaz bustitako pintzel batekin blaitu. Estali sesamo-haziekin eta, prestatu berriro, 2 edo 3 minutuz.
Zatitu barazkiak tamaina bereko zatitan, eta bol batean, ondu oliba-olioa eta gatza erabiliz. Prestatu airfryerrean 15 minutuz, 200°C-tara. Gaineratu albahaka freskoa, eta zerbitzatu izokin-xerrarekin batera.
Oilaskoa haragi zuria da, gantz gutxikoa baita, eta kalitate handiko proteinak ere eskaintzen ditu. Limoi- eta mango-saltsak C bitamina ematen digu, funtzio antioxidatzailea betetzen duena.
Osagaiak (4 pertsonak)
Salsa Tereyaki
- 1 izokin-trontzoa
- piperbeltz
- 20 oliba-olio
- 3 sesamo beltzaren haziak
- 90 soja-saltsa
- 30 arroz-ozpina
- 30 azukre beltza
- 5 jenjibre
- 5 arto-almidoia
- 30 ur
Para las verduras
- 100 brokolia
- 100 kuiatxo
- 25 piper gorria
- 35 piper horia
- 20 oliba-olio
- gatz
- albaka
sReceta online en:
