Izokina airfrayerrean teriyaki saltsarekin eta barazkiekin

  • 5129 bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
30 minututik ordubetera
Izokina airfrayerrean teriyaki saltsarekin eta barazkiekin

Descargar

kcal
629 31%
Azukreak
24.9 28%
Koipeak
38.29 55%
Koipeak saturatuak
6.23 31%
Gatza
3.28 55%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Ondu izokin-xerrak gatza eta piperbeltz zuria botaz. Pintzel batekin oliba-olioaz busti; ondoren, airfryerraren saskian ipini, azala gorantz begira duela, laberako paper zati baten gainean. Prestatu 200°C-tara, 7 minutuz. Bitartean, prestatu teriyaki saltsa, kazo batean osagaiak nahastuz (soja-saltsa, arroz-ozpina, azukre beltza, jengibrea hautsetan, arto-almidoia eta ura). Berotu eta mugitu loditzen den arte. Azala kurruskari dagoenean izokin-xerrak biratu, eta teriyaki saltsaz bustitako pintzel batekin blaitu. Estali sesamo-haziekin eta, prestatu berriro, 2 edo 3 minutuz. Zatitu barazkiak tamaina bereko zatitan, eta bol batean, ondu oliba-olioa eta gatza erabiliz. Prestatu airfryerrean 15 minutuz, 200°C-tara. Gaineratu albahaka freskoa, eta zerbitzatu izokin-xerrarekin batera.

Oilaskoa haragi zuria da, gantz gutxikoa baita, eta kalitate handiko proteinak ere eskaintzen ditu. Limoi- eta mango-saltsak C bitamina ematen digu, funtzio antioxidatzailea betetzen duena.

Osagaiak (4 pertsonak)

Salsa Tereyaki

  1. 1 izokin-trontzoa
  2.  piperbeltz
  3. 20 oliba-olio
  4. 3 sesamo beltzaren haziak
  5. 90 soja-saltsa
  6. 30 arroz-ozpina
  7. 30 azukre beltza
  8. 5 jenjibre
  9. 5 arto-almidoia
  10. 30 ur

Para las verduras

  1. 100 brokolia
  2. 100 kuiatxo
  3. 25 piper gorria
  4. 35 piper horia
  5. 20 oliba-olio
  6.  gatz
  7.  albaka

sReceta online en: