Mozorrotutako trufak
- 0 View visita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
Prestaketa
Txokolatea zati txikitan moztuko dugu bol batean. Esnegaina berotuko dugu kea ateratzen hasi arte, orduan, txokolatea gehitu eta leun eta pikorrik gabe geratu arte mugituko dugu. Fase honetan, gozozaleek bi koilarakada ezti gehi ditzakete.
Gurina eta likorea gehitu eta hozten utziko dugu. Bolatxoak egin eta toping
Osagaiak (4 personas)
- 400 g Eroski SELEQTIA txokolate beltz % 85 kakaoarekin
- 540 g esnegain
- Likore-koilarakada bat, aukeran
- 50 g gatzik gabeko gurin
- Pistatxo birrindua
- Eroski SELEQTIA gurinezko galleta bretoiak
- Txokolate-fideoak
- Koko arraspatua
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
