Kakaozko cakea
- 4868 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora

Prestaketa
Labea 175 ºC-tan berotzen jarri. Prestatu erabiliko duzun moldea. Horretarako, moldea gurinarekin koipeztatu eta irineztatu. Kendu soberan geratzen den irina.
Katilu batean, nahasi irina, kakao-hautsa eta legamia. Nahastea iragazki batekin bahetu.
Beste katilu batean, arrautzak azukrearekin batera irabiatu. Jarraian, gurin urtua eta esnea gehitu. Irabiatu berriro, osagai guztiak integratu arte. Irinaren nahastea gehitu, eta nahastu ore uniforme bat lortu arte.
Orea molde batera bota eta labean egosi 1 orduz.
Denbora igarota, atera labetik eta moldean hozten utzi 10 minutuz.
Moldetik atera eta utzi hozten sareta baten gainean.
Osagaiak (8 personas)
- 225 g irin
- 180 g kakao-hauts
- 150 g azukre
- 150 g gurin urtu
- 150 ml esne
- 4 arrautza
- 16 g legamia kimiko
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
