Otarrainxka- eta mango-entsalada
- 0 View visita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora

Prestaketa
Mangoa eta ahuakatea kuboetan ebaki eta gorde.
Mendafin-hostoak txiki-txiki egin eta gorde.
Otarrainxkak zuritu eta gorde.
Limoi-zukua, gatza eta azukrea indarrarekin irabiatu, likidoan disolba daitezen.
Ziapea, piperbeltza eta oliba-olioa gehitu, eta sukaldeko hagaxkarekin irabiatu osagaiak emultsionatu arte.
Kuiatxoa birrindu eta behar bezala xukatu. Geroago, gehitu olio-ozpinaren erdia eta nahastu.
Mendafina, mangoa, ahuakatea eta otarrainxkak gehitu eta nahastu berriro guztia. Azkenik, gainerako olio-ozpina gehitu.
Osagaiak (4 personas)
- 300 g otarrainxka egosi
- 2 kuiatxo ertain
- 1 mango
- 2 ahuakate
- 10 mendafin-hosto
- Limoizko ozpin-olioa:
- 6 koilarakada limoi-zuku
- 10 koilarakada oliba-olio birjina
- 1 koilaratxo Dijon ziape
- 1 koilaratxo azukre
- gatza
- piperbeltz birrindu berria
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
