Otarrainxka- eta mango-entsalada

  • 0 View visita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Otarrainxka- eta mango-entsalada

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Mangoa eta ahuakatea kuboetan ebaki eta gorde.   Mendafin-hostoak txiki-txiki egin eta gorde.   Otarrainxkak zuritu eta gorde.   Limoi-zukua, gatza eta azukrea indarrarekin irabiatu, likidoan disolba daitezen.   Ziapea, piperbeltza eta oliba-olioa gehitu, eta sukaldeko hagaxkarekin irabiatu osagaiak emultsionatu arte.   Kuiatxoa birrindu eta behar bezala xukatu. Geroago, gehitu olio-ozpinaren erdia eta nahastu.   Mendafina, mangoa, ahuakatea eta otarrainxkak gehitu eta nahastu berriro guztia. Azkenik, gainerako olio-ozpina gehitu.

Osagaiak (4 personas)

  1. 300 g otarrainxka egosi
  2. 2 kuiatxo ertain
  3. 1 mango
  4. 2 ahuakate
  5. 10 mendafin-hosto
  6. Limoizko ozpin-olioa:
  7. 6 koilarakada limoi-zuku
  8. 10 koilarakada oliba-olio birjina
  9. 1 koilaratxo Dijon ziape
  10. 1 koilaratxo azukre
  11. gatza
  12. piperbeltz birrindu berria

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/