Otarrainxka- eta paraguaio-broxetak
- 3794 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora

Prestaketa
Zuritu otarrainxka-isatsak, moztu luzetara goiko aldetik eta kendu barruan daukaten hari beltza. Zuritu baratxuri-alea eta xehe-xehe egin.
Nahastu katilu batean zuritutako isatsak, baratxuria, piperrautsa eta bi koilarakada oliba-olio. Ordubetez beratzen utzi.
Zuritu paraguaioak eta kendu hezurra. Gero, zatitu: haietako bi zortzirenetan, eta, gainontzekoak, dado txikitan.
Katilu batean jarri tipula zuritua eta dado txikitan moztua. Bota gainetik ura irakiten eta utzi 15 minutuz. Xukatu.
Ura irakiten dagoela sartu albaka-hostoak 5 segundoz, xukatu eta jarri izotz-uretan beste 1 minutuz. Berriro xukatu, lehortu eta txikitu. Limoiak zukutu.
Paraguaio-dadotxoei gehitu tipula, albaka, limoi-zukua, gainerako oliba-olioa, gatza eta piperbeltza. Nahastu.
Prestatu zortzi broxeta. Jarri txandaka hiru otarrainxka-isats eta bi paraguaio-atal, eta ondo berotutako parrilan egin, 2 minutuz alde bakoitzetik.
Zerbitzatu broxetak paraguaio-saltsarekin.
sReceta online en:
