Patata-gofreak izokinarekin
- 4693 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 30 minututik ordubetera
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 294 15%
- Azukreak
- 2,96g 3%
- Koipeak
- 16,79g 24%
- Koipeak saturatuak
- 3,50g 18%
- Gatza
- 0,32g 5%
Prestaketa
Zuritu barazkiak, eta birringailu baten laguntzaz, birrindu patata eta tipulina. Batu biak kristalezko ontzi batean olio eta gatz pixka batekin, estali film garden batekin, eta prestatu mikrouhin-labean 6 minutuz.
Barazkiak prestatzen diren bitartean, beste ontzi batean, arrautzak irabiatuko ditugu gatzarekin eta prestatutako barazkiak gaineratuko ditugu.
Aurretik gofregailua berotu eta olio pixka bat gehitu. Sartu arrautza eta barazkien nahasketa, itxi gofregailua, eta egin 3 minutuz.
Gofreak prestatzen diren bitartean, garbitu eta moztu luzokerra, zukutu limoia eta hostokatu martorria.
Atera gofreak gofregailutik eta gehitu toppingak gainetik (izokina).
Azkenik, gehitu Tzatziki saltsa pixka bat gainetik, nahi izanez gero.
Errezeta honek karbohidrato oinarri bat du, eta horri barazkien eta proteinen anoa osasungarri bat gehitu dakioke, kasu honetan izokina, arrain urdin gailena.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 400 g patata
- 1 tipuleta
- 4 unidades arrautza
- 25 g oliba-olio
Para los toppins
- 100 g tzatziki saltsa
- 1 luzoker
- 150 g izokin ketua
- 1 limoia
- 1 pizca martorri
sReceta online en:
