Saiheskiak etxeko barbakoa-saltsarekin airfryerrean

  • 6685 bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
2 ordu baino gehiago
Prezio
Prezio
Saiheskiak etxeko barbakoa-saltsarekin airfryerrean

Descargar

kcal
543 27%
Azukreak
10,31 11%
Koipeak
39,44 56%
Koipeak saturatuak
6,63 33%
Gatza
1,22 20%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Ondu saihets guztia gatza, piperbeltza eta ezkaia botaz. Bildu laberako paperean edo aluminio-paperean, zigilatutako pakete eran gera dadin. Prestatu labean 170ºC-tara, 2 orduz. Kazo batean, baratxuri-ale xehatua gorritu. Gaineratu tomate birrindua, soja-saltsa, ziapea, sagardo-ozpina, eztia, tipula hautsetan eta pipermin erdia. Utzi prestatzen 5 minutuz, sutatik atera, eta birrindu. Atera saiheskia bilgarritik, eta blaitu bi aldetatik etxean egindako barbakoa-saltsarekin. Eraman berriro labera, grill eran, eta prestatu 5 minutuz alde bakoitzetik. Zerbitzatu aurretik, blaitu berriro saltsarekin. Entsalada prestatzeko, jarri azpil batean trokadero-letxugarekin, tipulinarekin, sagar zatiekin eta intxaurrekin egindako ohe bat, eta gehitu gatza, oliba-olioa eta sagardo-ozpina.

Errezetak haragitik datorren kalitate oneko proteina eskaintzen du. Entsaladak zuntza, bitaminak eta mineralak ematen ditu, eta haragi gehiegi ez jaten lagunduko digu. Gantz kopurua handia dela badirudi ere, kontuan izan behar da gantz horien erdiak osasungarriak direla, fruitu lehorrenak eta oliba-olioarenak baitira. Barbakoa-saltsa bertsio osasungarriagoa da: gatz gutxiago du, eta oliba-olioa erabiltzen da.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 400 txerri-saiheskia
  2.  piperbeltz
  3.  ezkai
  4.  gatz

Para la salsa barbacoa

  1. 25 oliba-olio birjina estra
  2. 1 baratxuri-atal
  3. 150 tomate birrindua
  4. 30 soja-saltsa
  5. 7 ziape
  6. 15 sagardo-ozpin
  7. 20 ezti
  8. 7 tipula
  9.  kaiena pipermina

Para la ensalada

  1. 1 batavia uraza, alea
  2. 75 tipuleta
  3. 1 sagar
  4. 5 intxaur
  5. 40 oliba-olio birjina estra
  6. 15 
  7.  gatz

sReceta online en: