Tomate, hezurdun fruta eta burrata eta pesto entsalada
- 3464 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago

Prestaketa
Pestoa prestatzeko, osagai guztiak irabiagailuaren ontzian sartuko ditugu, eta birrindu egingo ditugu, nahi dugun testura lortu arte. Gorde egingo dugu.
Fruta eta barazkiak garbitu, eta tomateak xerratan moztuko ditugu; hezurra duten fruituei hezurra kenduko diegu, eta haizemaile-forman moztuko ditugu, gereziak eta Cherry tomateak izan ezik; horiek erdibitu egingo ditugu, eta marrubi bakoitza lau zatitan moztuko dugu.
Entsalada muntatzeko, kimu berdeekin eta tomate-xerrekin ohe bat egingo dugu, gainerako frutak gehituko ditugu, burrata erdian jarriko dugu, eta errukula- eta pistatxo-pestoarekin onduko dugu. Apaintzeko, oliba beltzak gaineratuko ditugu. Zerbitzatu egingo dugu.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 4 piezas tomatea
- 6 piezas cherry tomatea
- 1 pieza burrata
- 1 pieza brinoi
- 1 pieza albertxikoa
- 6 piezas gerezi
- 4 piezas marrubiak
- 250 g meloia
- 6 piezas oliba beltza
- 25 g germinatuen kimuak
- 65 g pistatxo
- 50 ml oliba-olio birjina estra
- 15 ml limoi-zukua
- 1 pieza baratxuri-atal
- 25 g parmako gazta
sReceta online en:
