Turroi-bizkotxoa frutekin eta txokolate zuriarekin
- 0 View bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora

Prestaketa
Ontzi sakon batean, irabiatu arrautzak eta gehitu limoi arraspatua eta esne hotzaren zati bat. Guztia ongi nahastuta dagoenean, bota gainetik kanela-hautsa eta gurina (likidoa baina hotza), azukrea, legamia eta irina. Birrindu EROSKI Seleqtia txokolate-turroia aurrez gordetako esnearekin, krema lortu arte, eta eragin nahaste osoari ore fina, ez oso lodia, lortu arte.
Gurineztatu tarte-molde desmuntagarria eta irineztatu barrualdea. Bete tarta-moldearen 2/3, hautseztatu azukre apur bat gainetik, eta sartu labean 180 ºC-tan, gutxi gorabehera 40 minutuz edo bizkotxoa goratu eta gainetik kolorea hartu arte. Turroi-bizkotxoa ongi egina dagoen ikusteko, sartu ziri bat: garbi badago, ateratzeko prest dago; bestela, minutu batzuez utziko dugu ongi egin arte.
Atera labetik bizkotxoa duen xafla, atera bizkotxoa moldetik, eta itxaron hoztu arte.
Zatitu marrubitxoak eta laranja-atal batzuk, nahastu estaltzeko txokolate zuriarekin eta erabili banako bizkotxo zatiak apaintzeko. Amaitzeko, bota fruitu lehor batzuk.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 160 g EROSKI Seleqtia txokolate-turroin
- 6 Eusko Label arrautzan
- 200 g azukren
- 250 g gozogintzako irinn
- 125 ml EROSKI esne oson
- 100 g EROSKI gurinn
- 20 g legamia-hautsn
- 1 limoin
- Laranjakn
- Marrubiakn
- Estaltzeko txokolate zurian
sReceta online en:
