Txerri saiheski lakatua ezti eta sojarekin

  • 5316 bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Txerri saiheski lakatua ezti eta sojarekin

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Labana zorrotz batekin, garbitu saiheskiaren hezurren muturrak (aukeran). Bota gatza eta piperra haragiari. Prestatu txingarrak eta erre saiheskia bi aldeetatik, gutxi gora behera, 30 minutuz. Nahastu eztia soja-saltsarekin, limoi-zukuarekin eta piperbeltz apur batekin. Egosketaren azken minutuetan, margotu saiheskia ezti eta sojazko saltsarekin behin eta berriro, erromero-adartxoa pintzel gisa erabiliz. Handitu txingarrekiko tartea saiheskia lakatuta (baina erre gabe) geratu arte.
Kontrastez betetako plater honek ederki nahasten ditu eztiaren gozotasuna, haragiaren zaporea eta soja-saltsaren ukitu exotikoa.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. No hay ingredientes disponibles.

sReceta online en: