Txitxirio blondie-a
- 10084 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago
- Prezio ertaina
- Prezio ertaina
- Nutrizio-sailkapena
- kcal
- 357 20%
- Azukreak
- 16,25g 19%
- Koipeak
- 11,78g 17%
- Koipeak saturatuak
- 1,55g 8%
- Gatza
- 0,26g 7%
Prestaketa
Xukatu eta garbitu txitxirio egosiak eta sartu elikagaiak prozesatzeko gailu batean. Gehitu kakahuete-krema, datil hidratatuak eta nahastu dena krema leun bat lortu arte.
Beste katilu batean nahastu irina legamiarekin, bikarbonatoarekin, kanelarekin eta gatzarekin.
Gehitu aurreko txitxirio-krema, nahastu berriro eta, azkenik, erantsi fruitu lehor txikituak.
Zabaldu nahasketa erretilu errektangular batean (lehenik koipeztu edo landare-papera jarri), labea aurretik berotu eta sartu erretilua 180º C-tan 20-25 minutuz.
Profil-nutrizio ona duen errezeta da. Kontuz ibili behar gara ematen duen energia kantitatearekin. Nutrizio-propietateak. 100 gramo bakoitzeko 10 g proteina, 10 gramo zuntz (eguneko gomendioaren heren bat), 8 g gantz (horietatik 1 g baino gehixeago saturatuak dira) eta 10 g azukre (fruta osotik datoz).
Osagaiak (4 pertsonak)
- 400 g garbantzu egosiak
- 40 g kakahuete krema
- 40 g gari irin integrala
- 1 koilaratxokada legamia hautsa
- 1 koilaratxokada bikarbonatoa
- 1 koilaratxokada kanela-hautsa
- 1 izpi bat gatz
- 80 g datil hidratatua
- 30 hurrak
sReceta online en:
