Wok-a sasoiko azekin eta tempeh-arekin

  • 7812 bisita
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
30 minutu baino gutxiago
Prezio baxua
Prezio baxua
Nutrizio-sailkapena

Descargar

kcal
393 20%
Azukreak
8,67g 10%
Koipeak
10,18g 15%
Koipeak saturatuak
1,84g 9%
Gatza
0,40g 7%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Moztu zerrendatan eta garbitu aza, aza gorria eta kalea, erdiko zutoina gabe. Zuritu eta ebaki azenarioa zerrendatan. Ebaki tipula lumatan. Ebaki tempeh-a 2 cm luze inguruko zerrendatan. Prestatu ongailua. Horretarako, nahastu eta emultsionatu osagai guztiak. Gorde. Wok-a prestatu bitartean, ipini kazola bat ur sutan eta egosi arrozezko noodle-ak, fabrikatzailearen argibideei jarraituz. Wok edo zartagin sakon batean, ipini sesamo-olio apur bat, ez guztia, eta salteatu tempeh-a pare bat minutuz, etengabe mugituz prest egon arte, eta gorde. Olio berean, salteatu tipula garden bihurtu arte, eta gorde. Bota gainerako sesamo-olioa, eta gehitu azenario, aza eta aza gorria. Gutxi gorabehera 4 minutu igaro ondoren, gehitu kalea eta salteatu beste pare bat minutuz. Barazkiek kozinatuta egon behar dute, baina kurruskari. Gehitu tempeh-a, noodle egosiak eta ongailua. Kozinatu beste minutu batez zapore guztiak integra daitezen. Zerbitzatu sesamo txigortu hautseztatuarekin.
Sasoiko aza-barietate desberdinekin eta arroz-fideoekin egindako wok-a. Bete-beteko platera da. Nutrizio-propietateak. Karbohidrato eta elikagai-iturri osasungarrietatik datozen koipe eta proteina ugarikoa da. Nabarmentzekoak dira azido folikoaren, C bitaminaren, kaltzioaren, potasioaren eta fosforoaren kopuruak.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 200 g noodle-ak (arroz-tallarinak) n
  2. n200 g txitxiriozko tempeh-a tamaritan marinatua n
  3. n200 g aza gorri
  4. nn180 g aza n
  5. n130 g kale
  6. nn180 g tipula
  7. nn100 g azenarionn
  8. Sesamo txigortua hautseztatzeko
  9. nn10 g sesamo-olio nn
  10. <b>Ongailurako </b>
  11. nUra nn
  12. 10 ml gatz gutxiko soja-saltsa
  13. nn5 ml ezti n
  14. n10 ml arroz-ozpin nn
  15. 3 g jengibre arraspatu n
  16. n1 koilarakada tomate-pasta n
  17. n3 tabasko-tanta nn
  18. 5 g Maizena

sReceta online en: