Angurri moussea
- 0 View bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora

Prestaketa
1.- Ireki angurria erditik eta, aiztoarekin, egin mozketak mamian luzeran eta zabaleran, hura zatitu eta azala kentzeko. Jar ezazu ontzi batean. Pisatu 500 g. angurri zatitu, azalik gabe.
2.-Irabiatu angurria limoi zukuarekin batera. Iragazi iragazle, txino edo puregailuarekin haziak baditu. Gorde zukua.
3.-Utzi 10 minutuz hidratatzen 6 gelatina-orri banan-banan uretan sartuz.
4.-Bien bitartean, harrotu esnegaina kainabera integraleko azukre beltzarekin.
5.-Xukatu gelatina-orriak eta jarri mikro-uhinean edo plakan ontzi batean 5 minutuz, urtu daitezen. Angurri-zukuari gehitu. Esnegain harrotuarekin nahastu, mugimendu bilgarriekin dena ongi bateratu arte.
6.-Bete izar formako ahoko mahuka nahasketarekin, itxi eta zerbitzatu aurretik ordu bete utzi hozkailuan.
7.-Oinarrian edalontzi edo kopa txiki batzuk, bola batzuk edo angurri kubotxo batzuk jarri, moussearekin bete, eta, azkenik, angurri bola edo kubotxo batekin eta mendafin hostoekin apaindu.
sReceta online en:
