Angurri moussea

  • 0 View bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Angurri moussea

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

1.- Ireki angurria erditik eta, aiztoarekin, egin mozketak mamian luzeran eta zabaleran, hura zatitu eta azala kentzeko. Jar ezazu ontzi batean. Pisatu 500 g. angurri zatitu, azalik gabe. 2.-Irabiatu angurria limoi zukuarekin batera. Iragazi iragazle, txino edo puregailuarekin haziak baditu. Gorde zukua. 3.-Utzi 10 minutuz hidratatzen 6 gelatina-orri banan-banan uretan sartuz. 4.-Bien bitartean, harrotu esnegaina kainabera integraleko azukre beltzarekin. 5.-Xukatu gelatina-orriak eta jarri mikro-uhinean edo plakan ontzi batean 5 minutuz, urtu daitezen. Angurri-zukuari gehitu. Esnegain harrotuarekin nahastu, mugimendu bilgarriekin dena ongi bateratu arte. 6.-Bete izar formako ahoko mahuka nahasketarekin, itxi eta zerbitzatu aurretik ordu bete utzi hozkailuan. 7.-Oinarrian edalontzi edo kopa txiki batzuk, bola batzuk edo angurri kubotxo batzuk jarri, moussearekin bete, eta, azkenik, angurri bola edo kubotxo batekin eta mendafin hostoekin apaindu.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. No hay ingredientes disponibles.

sReceta online en: