EROSKIk berezko eta hirugarrenen cookieak erabiltzen ditu. Gure cookien politika espresuki onartzen baduzu edo eremu eta menu ezberdinetan sartuz orrialde ezberdinetatik nabigatzen jarraitzen baduzu, cookien instalazioa eta erabilera onartzen dituzu. Informazio gehiagorako, sakatu hemen.

Anabel
Soberan geratzen den ogia izozteko ohitura daukat, baina hura desizoztean, batzuetan ogi-mamia asko papurtzen da; beste batzuetan, aldiz, ez. Zergatik gertatzen da hori?
Ogia desizozteko, onena sareta baten gainean jartzea da, eta ez azalera lau baten gainean. Horrela, ogiak ez du askatzen duen hezetasuna gordeko. Presa baduzu, mikrouhinean desizoztu dezakezu ogia. Horretarako, sukaldeko paperean (edo antzekoan) biltzea komeni da. Denbora gehiago edukiz gero, mesedegarriena da giro-tenperaturara desizozten uztea (kontserbatzeko hotzik behar ez duen elikagaia delako) eta, ondoren, labean berotzea bere testura kurruskaria berreskura dezan.