Antxume-saiheski arrautzeztatuak

  • 2344 bisita
Eskualdea
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
30 minututik ordubetera
Prezio
Prezio
Antxume-saiheski arrautzeztatuak

Descargar

kcal
542 27%
Azukreak
4,53g 5%
Koipeak
40,71g 58%
Koipeak saturatuak
11,52g 58%
Gatza
0,32g 5%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Antxume-saiheskiak arrautzarekin arrautzeztatuko ditugu lehendabizi, eta, ondoren, ogi birrindua gaineratuko dugu, eta oliotan frijitzen jarriko dugu. Jogurt-saltsa mendarekin: Menda erabiliko dugu, jogurtaren gozotasunarekin kontraste ona sortzen baitu. Menda xehatu, eta haragiaren gainera isuriko dugu, Jogurta geratzen den mendarekin irabiatuko dugu, saltsa lortzeko.

Haragi samur, zukutsu eta zaporetsua Gantz saturatu asko duenez, neurriz jateko platera da.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 16 unidades costillas de cabrito
  2. 100 g ogi arraspatua
  3. 1 arrautza
  4. 75 g oliba-olio

Salsa de yogurt y menta

  1. 1 jogurt natural azukreduna
  2. 10 g menda

sReceta online en: