Brownie beganoa

  • 8476 bisita
Zailtasuna
Zailtasun ertaina
Denbora
1 eta 1:30 ordu bitartean
Prezio ertaina
Prezio ertaina
Nutrizio-sailkapena
Brownie beganoa

Descargar

kcal
233 12%
Azukreak
10,73g 12%
Koipeak
12,05g 17%
Koipeak saturatuak
5,45g 27%
Gatza
0,44g 7%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Arrautza beganoa prestatzeko, hidratatu 3 koilarakada uretan txikitutako liho-hazi koilarakada 1 15 minutuz. Estali 20x20 cm-ko molde bat laberako paperarekin. Urtu txokolatea Maria bainutan. Txikitu babarrunak, urtutako txokolatea, kakaoa, datil-pasta, hur-gurina, banilla esentzia, bikarbonatoa, gatza, sagar-ozpina eta arrautza beganoa, ore konpaktu eta lodi baino leuna lortu arte. Gehitu koko-irina eta zatitutako intxaurrak eta nahastu. Bota nahasketa moldean eta leundu gainazala. Berotu labea (goian eta behean) eta sartu moldea; eduki 40 minutuz 180º C-tan. Utzi epeltzen moldetik atera eta zatitu aurretik.
Lekaleak era askotara presta daitezke sukaldean. Errezeta honetan nutrizio-kalitate handiko plater gozo bat prestatzen erakutsiko dizugu. Irinarik gabe, erantsitako azukrerik gabe (txokolatean izan ezik) eta zapore handiarekin. Nutrizio-propietateak. Azukre kantitatea datilek berez duten azukreak ematen du. Gantz aseak txokolateari, kakaoari eta koko-irinari esker lortzen dira. Halaber, anoa batek 8 gramo zuntz ematen ditu, egun osorako gomendatzen denaren % 30.

Osagaiak (10 pertsonak)

  1. 1 alea arrautza beganoa
  2. 75 g txokolatea % 75-85 kakaoa
  3. 450 g babarrun beltz egosiak
  4. 50 g azukre gabeko kakao hauts koipegabetua
  5. 150 g datil-orea
  6. 1 koilaratxokada banillaren esentzia
  7. 1 koilaratxokada bikarbonatoa
  8. 1 izpi bat gatz
  9. 1 koilarakada sagar-ozpina
  10. 50 g koko-irina
  11. 30 g intxaur

sReceta online en: