Brownie beganoa
- 8476 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun ertaina
- Denbora
- 1 eta 1:30 ordu bitartean
- Prezio ertaina
- Prezio ertaina
- Nutrizio-sailkapena

- kcal
- 233 12%
- Azukreak
- 10,73g 12%
- Koipeak
- 12,05g 17%
- Koipeak saturatuak
- 5,45g 27%
- Gatza
- 0,44g 7%
Prestaketa
Arrautza beganoa prestatzeko, hidratatu 3 koilarakada uretan txikitutako liho-hazi koilarakada 1 15 minutuz.
Estali 20x20 cm-ko molde bat laberako paperarekin.
Urtu txokolatea Maria bainutan.
Txikitu babarrunak, urtutako txokolatea, kakaoa, datil-pasta, hur-gurina, banilla esentzia, bikarbonatoa, gatza, sagar-ozpina eta arrautza beganoa, ore konpaktu eta lodi baino leuna lortu arte.
Gehitu koko-irina eta zatitutako intxaurrak eta nahastu.
Bota nahasketa moldean eta leundu gainazala.
Berotu labea (goian eta behean) eta sartu moldea; eduki 40 minutuz 180º C-tan.
Utzi epeltzen moldetik atera eta zatitu aurretik.
Lekaleak era askotara presta daitezke sukaldean. Errezeta honetan nutrizio-kalitate handiko plater gozo bat prestatzen erakutsiko dizugu. Irinarik gabe, erantsitako azukrerik gabe (txokolatean izan ezik) eta zapore handiarekin. Nutrizio-propietateak. Azukre kantitatea datilek berez duten azukreak ematen du. Gantz aseak txokolateari, kakaoari eta koko-irinari esker lortzen dira. Halaber, anoa batek 8 gramo zuntz ematen ditu, egun osorako gomendatzen denaren % 30.
Osagaiak (10 pertsonak)
- 1 alea arrautza beganoa
- 75 g txokolatea % 75-85 kakaoa
- 450 g babarrun beltz egosiak
- 50 g azukre gabeko kakao hauts koipegabetua
- 150 g datil-orea
- 1 koilaratxokada banillaren esentzia
- 1 koilaratxokada bikarbonatoa
- 1 izpi bat gatz
- 1 koilarakada sagar-ozpina
- 50 g koko-irina
- 30 g intxaur
sReceta online en:
