Dilista (eta osoko arroz) hanburgesak lekekin
- 0 View visita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
Prestaketa
Garbitu eta kendu ura dilistei, eta txikitu sardexka batekin edo irabiagailuarekin. Zartagin batean, erregosi barazki txikituak olio pixka batekin su ertainean. Gorritzen hasten direnean, bota dilista orea, nahasi eta atera sutatik. Epeltzen denean, orakatu eta eman hanburgesa forma. Frijitu, aurrez ogi birrinetatik pasatuta. Zerbitzatu leka guarnizioarekin.
Osagaiak (4 personas)
- ontzi bat EROSKI basic dilista egosi
- 30 g tipula
- baratxuri atal bat
- 30 g piper gorri
- 30 g piper berde
- 30 g azenario
- 30 g ogi birrindua
- EROSKI oliba olio birjina estra
- gatz pittin bat
- Guarnizioa:
- Lata bat EROSKI basic leka borobil mehe
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
