Amanida d’arròs integral amb pera, nous i salsa lleugera
- 0 View bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora

- kcal
- 332 17%
- Azukreak
- 9g 10%
- Koipeak
- 17g 24%
- Koipeak saturatuak
- 1,8g 9%
- Gatza
- 0,1g 2%
Prestaketa
Coem l'arròs en aigua bullent amb sal i una mica d'oli durant 18 minuts. L'escorrem, el refresquem i el reservem. Podem adquirir arròs precuit, que es cou abans.
Piquem a la brunesa (quadradets petits) la ceba tendra i la barregem amb l'arròs juntament amb el blat de moro i les nous.
Barregem els ingredients de la maionesa lleugera (aquesta salsa s'elabora prèviament barrejant tots els ingredients en un bol a part) amb la resta d'ingredients de l'amanida.
Decorem l'amanida amb uns trossos de pera "blanquilla" pelada i amb una mica de ratlladura de pastanaga i cibulet picat.
Qualsevol recepta que convidi a menjar els cereals integrals té valor afegit. Són moltes les raons dietètiques de pes perquè anem fent cas a aquesta recomanació. Més fibra, més vitamines, més minerals i més compostos antioxidants. En aquest cas, tots aquests nutrients es veuen reforçats pels de la pera i les nous. Al seu torn, les nous aporten el punt de greix saludable, pel seu contingut en àcids grassos insaturats. El condiment amb maionesa lleugera és una opció. Una altra bona opció seria amanir l'amanida amb oli d'oliva verge extra. Cal que prenguin nota d'aquesta última els qui hagin de tenir cura del cor.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 150 g d'arròs integral
- 200 g de pera blanquilla
- 100 g de ceba tendra
- 50 g de blat de moro en conserva
- 50 g de nous
- 1 pastanaga
- 40 g de maionesa lleugera
- 20 ml d'oli d'oliva
- 10 ml d'aigua
- Ratlladura de llimona
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
