Glutenik gabeko hanburgesa
- 8695 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 392 20%
- Azukreak
- 6,33g 7%
- Koipeak
- 15,75g 23%
- Koipeak saturatuak
- 3,88g 19%
- Gatza
- 2,19g 36%
Prestaketa
Tostamos los panes. Laminamos la berenjena y las hacemos a la plancha
Cocinamos las hamburguesas a la plancha. Montamos la hamburguesa con y cdta de guacamole, la lechuga, la hamburguesa, 1 lámina de berenjena a la plancha, 2 láminas de pepino encurtido, 1 lámina de tomate, aros de cebolla roja, y un poco más de guacamole. El orden creo que será así, pero ya veré al montarlo como queda más atractivo.
Batez ere kalitate oneko proteinak eta gantz asegabeak ditu. Koipe gehiena haragiak eta ogiak dituzte, haien konposizioan olioa baitute. Hautatu osagarri osasuntsu bat, hala nola entsalada bat, ozpinetakoak edo labean egindako barazki chips-ak.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 4 unidades ogi burgerra glutenik gabe
- 4 unidades glutenik gabeko hanburgesa
- 4 unidades letxuga-hosto samurrak
- 1 tomatea
- 1 alberjinia
- 1 tipula gorri
- 1 pepinoa kontserban
- 10 g oliba-olio
- 60 g guakamole
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
