Idiazabal gaztaren krema orburu-kurruskariarekin

  • 5997 bisita
Eskualdea
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Prezio
Prezio
Idiazabal gaztaren krema orburu-kurruskariarekin

Descargar

/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

1-. Idiazabal gazta birrindu eta gorde. Ontzi txiki batean, esne lurrundua berotu eta gazta birrindua eta piperbeltz beltz eho berria gehituko dizkiogu. Gazta urtzen denean gorde egingo dugu. 2-. Orburu-bihotzak atera eta irinetan eta arrautza irabiatutan pasatuko ditugu. Plantxan egingo ditugu, bi aldeetan olio pixka bat jarrita. Gorde. 3-. Baratxuri-alea xehatu eta su motelean prestatuko dugu gorritu arte, mehe moztutako urdaiazpikoarekin batera. 4-. Platera muntatuko dugu: hondoan gazta-krema eta orburu-bihotzak eta urdaiazpikoaren olio errea gainetik. Amaitzeko, Idiazabal gaztaren pare bat xerra jarriko ditugu gainean, patata-zuritzekoarekin moztuta. Ketua edo naturala izan daiteke.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. No hay ingredientes disponibles.

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/